7. oktober 2023

SL-startdebut til Musonda: ”Fik vist mig fint frem”

Lubambo Musonda spillede en stor kamp fra start, og zambieren var med i meget i storsejren over Lyngby.

Lubambo Musonda spillede fredag aften sin første 3F Superligakamp fra start i den røde trøje.

Den offensive back imponerede igen stort for SIF, der tog en storsejr på 5-0 over Lyngby BK.

– Det var en god kamp at få sin startdebut i ligaen i. Vi var meget tændte og jagtede mål lige fra begyndelsen. Da Stefan åbnede målscoringen, så lykkedes alt for ham og os, og jeg synes, det var fortjent, vi gik til pause med 4-0, siger Lubambo Musonda, der også var godt tilfreds med sin egen præstation.

– Det var godt, men jeg er mest tilfreds med at hjælpe holdet sejr. Jeg synes, jeg fik vist min gennembrudsstyrke fra min back-position og løst opgaverne godt med holdkammeraterne defensivt, så jeg er okay tilfreds og fik vist mig fint frem, lyder det ydmygt fra zambieren.

Kent Nielsen udtalte inden kampen, at alle vil være på hold med dig til stafet til træning, og at du er den hurtigste spiller, han nogensinde har arbejdet sammen med. Hvad tænker du om det?

– Haha, det var meget sødt sagt af Kent. Jeg er hurtig, men jeg ved nu ikke, om jeg er SÅ hurtig. Men jeg synes, jeg fik vist min fart og gennembrudsstyrke mod Lyngby, siger landsholdsanføreren fra Zambia, der nu står over for landsholdsopgaver i den kommende uge.

Når Lubambo Musonda vender retur til Søhøjlandet fra Afrika, så håber backen, at han igen finder vej til startopstillingen.

– Alle vil gerne starte inde og vinde med dette fantastiske hold. Sådan skal det være. Vi skal presse hinanden til at blive bedre alle sammen, og der er stor konkurrence. Uanset hvad Kent vælger, så vil jeg forsøge at udfylde min rolle bedst muligt.

Næste kamp for SIF er ude mod Hvidovre IF fredag den 20. oktober.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen