12. marts 2018

Skytte udtaget til U21-landsholdet

Skytte udtaget til U21-landsholdet

Sammy Skytte er med, når det danske U21-landshold spiller to kampe i slutningen af marts, først testkamp mod Østrig, dernæst EM-kvalifikationskamp mod Georgien.

Sammy Skytte er i dag blevet udtaget til det danske U21-landshold, der samles den 19. marts for at spille to landskampe. Den første mod Østrig er en testkamp som opvarmning til EM-kvalifikationskampen ude mod Georgien den 27. marts.

Sammy Skytte fik sin debut på Niels Frederiksens U21-landshold i oktober sidste år, da Danmark vandt 5-2 over Georgien i Aalborg. SIF-talentet var med på det kombinerede liga- og U21-landsholds træningslejr i Dubai i januar, og han er med 16 optrædener på danske ungdomslandshold efterhånden rutineret i u-landsholds-sammenhæng.

Med i truppen er også tidligere SIF’er Robert Skov ligesom der også er blevet plads til Silkeborg-drengen Asger S. Sørensen, der spiller for tyske SSV Jahn Regensburg.

Kampen er runde 6 i EM-kvalifikationsturneringen om at kvalificere sig til slutrunden i Italien i sommeren 2019. Danmark fører puljen med 12 point efter fem kampe. Polen har 11 point for samme antal, og kampen om en billet til Italien bliver et opgør mellem de to nationer. Georgien er placeret på 4. plads med fire point.

Du kan se Sammy Skytte i kampaktion allerede i eftermiddag, når SIF’s reservehold spiller mod Esbjerg. Det er på JYSK park kl. 15.00.

Se stillingen i Danmarks pulje her.

Køb billet til SIF’s næste kamp på JYSK park, søndag mod FC København. Kampstart kl. 17.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen