SIF’s U19-drenge formåede ikke at dirke Vejle op og tabte 0-1.

SIF U19-VB 0-1 (0-0)

51 min 0-1

Vi skulle i weekenden fortsætte vores gode forårsstart, da Vejle kom besøg.

Vi indledte kampen fint og havde også et par muligheder for at score, men kvalitet manglede i den sidste aflevering/afslutning.

De sidste 20-25 minutter af 1.halvleg var under vores normale niveau. Vi spillede alt for langsomt og lavede alt for mange tekniske fejl, hvilket gjorde, at 1.halvleg sluttede uskønt af.

2.halvleg begyndte ganske fint, og igen havde vi et par muligheder, men desværre lavede vi en stor, personlighed fejl, som VB straffede os på.

VB stillede sig længere tilbage på banen, og vi havde svært ved at skabe store muligheder mod deres 5 bagkæde. Vi manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen, til at rigtigt at komme frem til de helt store chancer.

Vi tabte skuffede 1-0 til en modstander som var rigtig gode til at forsvare sig og ikke gav meget plads væk.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

SIF U17 – Kolding: 1-0 (0-0)

Mål: Bertram Binggeli

Vi spillede træningskamp mod Kolding med en blandet flok på tværs af flere årgange, men jeg synes, drengene greb kampen flot an. Vi lykkedes med at være bedst på bolden i 1. halvleg, hvor vi skabte et par pæne chancer, men var en smule uskarpe og for selviske, når målet skulle scores.

I starten af 2. halvleg scorede Bertram til 1-0 efter fint forarbejde af Kirk og Jibi. De sidste 20 min. skiftede vi lidt, hvilket sendte flere spillere på uvante positioner. Det gav os nogle udfordringer i VI-delen, men vi forsvarede godt og kæmpede en fin sejr hjem.

Skrevet af U17-cheftræner Peter Ager Kristensen

SIF U15 vs Aabyhøj – 4-1 (1-1)
Mål: Frederik Ibsen, Silas Pasgaard, Sebastian Christensen og Villads Mikkelsen

Vi tog i weekenden imod Aabyhøj fra U16 liga 1, som trådte til, da Roskilde meldte afbud i løbet af ugen.

Første halvleg var ikke god nok fra vores side, hvor vi ikke var tilstede i duellerne, og måske blev kyst af, at de var større og ældre end os.
Vi kom dog hurtigt foran på et flot mål, hvor Lucas Borg og Frederik Ibsen kombinerede sig flot igennem, hvor sidstnævnte sparkede bolden sikkert i kassen.
Det blev til 1-1 et par minutter efter, hvor vi ikke var afstemte nok i en defensiv omstilling.

Anden halvleg var meget bedre fra vores side, og vi var nu tilstede i duellerne. Det tekniske niveau var ikke på toppen, men alligevel viste vi, at vi var bedre end dem, og lavede 3 flotte mål.

Det var en god læring for os, og selvom man måske ikke er den største eller stærkeste, så skal man kunne gå på banen med noget vilje til at gå i duellerne. Det løste vi godt henad vejen, selvom dagens kamp ikke var en højdespringer.
Vi skal et gear eller to op, når Brøndby kommer på besøg i næste weekend. Det arbejder vi stenhårdt på i løbet af kommende uge.

Skrevet af Lasse Merring-Mikkelsen, U15-cheftræner

SIF – HIK 11-2 (2-2)

Mål: Alexander Nysom x2, Kristian Bloch x5, Marcello Lind x2, Noah Meyer x1 og Alexander Dich x1

U14 spillede i weekenden mod Hellerup IK, der tidligere på dagen havde spillet træningskamp.

Vores 1. Halvleg var noget rodet, og vi havde svært ved at sætte vores pres og bryde bolden højt. Derudover var vi for dårlige til at spille op på vores mellemrumsspillere og gennem deres pres.

Vi kommer bedre ud efter pausen, og meget af spillet foregår på deres banehalvdel. Vi blev dygtigere til at presse højt og bryde bolde, hvilket resulterede i flere store chancer. Vi holder trykket og bliver ved med at spille til, selvom de går kolde. Vi laver 6 mål de sidste 10 minutter og vinder fortjent kampen med 11-2.