16. maj 2022

Skidt weekend for U-eliten

Silkeborg IFs U19 Liga-hold lavede et flot comeback og fik 2-2 mod OB på to mål af Magnus Bøttker, mens U15 tabte til fynboerne og U13 tabte i Vildbjerg.

U19: Silkeborg IF – OB 2-2 (2-2)
Mål SIF: Magnus Bøttker (2)

– Vi fik en dårlig begyndelse på kampen og var således nede med to mål efter små 20 minutter på to OB-omstillinger. Herefter overtog vi kontrollen, og vi lagde et fint tryk på vores modstander. Det overtag udnyttede Bøttker i to omgange, da han kom først på to indlæg. 2. halvleg var lige så livlig som 1., selvom der ingen mål faldt. Vi styrede den første del af anden omgang, mens de overtog mere til sidst. Vi havde flere gode muligheder for at score det tredje mål, men vi manglede den sidste skarphed. Det var et rigtigt flot comeback af drengene og en super god kamp med to hold, der spillede sig fuldt ud. Vores sidste hjemmekamp i denne sæson er på lørdag, hvor vi tager imod de nyudnævnte danske U19 mestre fra FCK, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen.

Se målene her

U15: Silkeborg IF – OB: 0-3 (0-0)

– 1. halvleg var en lige affære, hvor vi startede med et par blundere, men hurtigt fik os spillet ind i kampen med et par gode angreb. Jeg synes, vi spillede med en god struktur i holdet og fandt gode positioner, men vi havde for stor teknisk fejlmargin i vores boldomgang, og derfor skabte vi ikke det antal chancer, som der var mulighed for mod et OB-hold, der havde svært ved at sortere deres pres. Der var et par store tilbud i begge ender, men det forblev målløst i 1. halvleg. Efter pausen skiftede det lidt i dominans på bolden, men vi skabte fra begyndelsen de største chancer, som vi desværre misbrugte. Et kvarter inde i halvlegen blev vi fanget med en stopper oppe, hvor OB spillede bag os og scorede fra en spids vinkel. Herfra mistede vi momentum, og vi faldt på energi og mod, hvilket blev forstærket med to hurtige scoringer imod 10 min. før tid. I den periode bevægede vi os for lidt og lavede for store og simple fejl med bolden, hvilket var en ærgerlig udgang efter 60 minutter, der var helt lige, og hvor vi spillede en fornuftig kamp med chancer til mere. Vi skal forsøge at rejse os, når SønderjyskE venter i pokalsemifinalen på tirsdag, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

U13: Silkeborg IF – Vildbjerg 1-3 (0-1)

Mål SIF: Sebastian Christensen

– Det blev en rigtig skidt søndag på hjemmebane. Vi startede kampen godt ud med højt pres og efter kort tid var vi tæt på at komme foran 1-0. Vi fik lagt pres på, men viste også sårbarhed i omstillingerne. Vildbjerg kom med power og farlige omstillinger der gjorde, at vi midt i 1. halvleg blev reduceret til 10-mand, da Victor Kisbye fik et direkte rødt kort. Det gjorde kampen svær for os, og Vildbjerg scorede på et hjørnespark i 1. halvleg. Vi prøvede at være mere cool og fortsatte med at få det gode opbygningsspil frem, som til tider også lykkedes. Men vi smed for mange bolde væk grundet manglende teknisk niveau, og vi var ikke klar nok til at arbejde tilbage i banen, som vi var frem i banen. Det udnyttede Vildbjerg to gange, og med et gult kort oveni, så blev det svært for os. Sebastian Christensen scorede er et flot langskudsmål, men dette var ikke nok. Vildbjerg ville det mere og kæmpede rigtig godt. Dette kunne vi ikke i søndagens kamp, og dermed må vi igen op på hesten, når vi i næste weekend møder Vejle, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen