Skidt U-weekend i Farum

Det var op ad bakke for vores U-mandskaber, der i weekenden besøgte Farum.

FCN – SIF U17: 2-1 (1-1)

Mål: William Kirk

Vi tabte en tæt kamp i Farum under svære betingelser med kraftig vind i banens længderetning. I 1. halvleg spillede vi mod vinden, og det håndterede vi fint ved i perioder at forsvare lavt og andre perioder gå højt og afgive bagrum, som var svært at udnytte i vinden. Det formåede vi til gengæld i modvind, hvor vi flere gange kom bag deres bagkæde og skabte chancer.

William Kirk bragte os foran, men det holdt ikke længe før udligningen faldt. I 2. halvleg var vi mere på bolden på FCN’s banehalvdel, men havde udfordringer med at gøre chancerne store og på nær en brændt friløber, var vi for dårlige til at tage vare på mulighederne, når vi var tæt på deres mål. FCN kom foran med 10 min. igen, da vi ikke fik afværget en 2. bold efter et hjørnespark.

Vi forsøgte at trykke på i slutfasen, men det blev sporadiske forsøg, og vi udnyttede ikke medvinden godt i de sidste minutter. Et ærgerligt resultat, men vi må også erkende, at FCN havde flest chancer.

Jeg synes dog, vi matchede dem godt og spillede med et stærkt udtryk. Under svære forhold, så ramte vi den intensitet, der skal til, og det er noget, vi skal tage med videre til kommende kampe.

Skrevet af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

U19 FCN-SIF 1-1 (1-1)

37 min. 1-0, 1-1, 41 min. Emil Kjer.

Vi skulle en tur til Nordsjælland og forsøge at rejse os efter tirsdagens nederlag.

Betingelserne for at spille god fodbold var ikke til stede pga. vinden.

Vi havde medvind i 1.halvleg, men var slet ikke dygtige nok til at bruge det.

Vi havde problemer med at spille os forbi FCN pres og etablere bolden på modstanderens banehalvdel.

Vi havde problemer med at etablere et godt pres på FCN, vi havde forstår afstand til vores direkte modstander.

2.halvleg havde vi modvind, hvor vi havde et muligheder på omstillinger i starten, men vi var ikke dygtige nok til straffe dem.

Fcn havde bolden en del men drengene kæmpende flot som hold og kæmpede det ene point hjem.

Det blev ikke en flot kamp, men man må også bare sige at vejret gjorde det svært at spille vores normale spil.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

FCN vs U15 – 5-3 (3-3)
Mål: David Stojanovic og Kristian Bloch x2

Vi var en tur i Farum for at møde FCNs U15 hold. Igen blev vi ramt af et rødt kort, som desværre gjorde betingelserne sværere for os.

Igen kom vi skidt ud til første halvleg, og vi var bagud 2-0 efter 10 minutter. Efter det sad vi godt på kampen, og vi lykkedes rigtig godt med at spille dybt på dem. Vi var heldigvis også skarpe i vores afslutningsspil, og efter 20 minutter var vi foran 2-3.
Efter 30 minutter blev vi ramt af et rødt kort og straffe imod. Det scorede de på, og dermed 3-3 til pause.

Anden halvleg startede igen skidt og efter 5 minutter stod der 4-3 efter vi ikke var skarpe nok i defensiven.
Selvom vi var i undertal, så havde vi stor ære af kampen og vi forsøgte at presse fremad. Der opstod også gode muligheder, som vi desværre ikke fik straffet. De lukkede kampen i overtiden til 5-3.

Drengene skal have stor ros for deres moral og deres arbejdsindsats. Vi kom med power og energi i det meste af kampen, men desværre blev det røde kort dyrt for os.
Nu går vi ind i en længere periode uden turneringskampe, hvor vi skal træne en masse, og så tage de positive takter med fra dagens kamp.

Skrevet af Lasse Merring-Mikkelsen, U15-cheftræner

U14 SIF – Vendsyssel

1-1 (0-0) Mål: Sander Brink

U14 tog imod Vendsyssel i et opgør, som skulle vise sig at være vanskeligere end først håbet. Vi havde bolden i store dele af 1. Halvleg, men har svært ved at åbne et lavtstående Vendsyssel hold op. Efter 27 minutters spil modtager vi et direkte rødt kort og spiller derfra en mand i undertal.

Til trods for det røde kort er det stadig os der sidder på bolden, og magter at presse højt.

Udtrykket gentager sig efter pausen, og vi begynder at få flere optræk til afslutninger. Vi er desværre for uopmærksomme kort inde i 2. Halvleg hvor de scorer på en omstilling og derudover får vi et velfortjent gult kort. 2 mand i undertal og nede 0-1, man kunne frygte at vi nu knækkede sammen. Men drengene fortsatte med at ville angribe og presse højt. Vi bliver ved med at være dominerende på bolden. Vi bliver igen 10 mand på banen, og chancerne blev større og større. Med 4 minutter igen scorede Sander Brink efter flot oplæg af Pelle Frølund til 1-1. Vi jagtede målet som kunne give os sejren, men det udeblev trods muligheder for det.

En hektisk U14 kamp som i sidste ende resulterede i et fortjent point, og hvor jeg er stolt over den måde som vi i store dele af kampen spillede på og udtrykte os på, med og uden bold.