9. oktober 2023

Skidt SIF-weekend i Vestjylland

U19 og U17 havde det svært i weekenden mod FCM, mens U15 dog tog en sejr på straffespark.

FCM-SIF U19 6-2 (2-2)

1 minut 1-0

28 min 1-1 Boesen

33 min 1-2 Lasse

44 min 2-2

68 min 3-2

71 min 4-2

74 min 5-2

83 min 6-2

Vi fik en rigtig dårlig start, og efter 25 sekunder lå bolden i vores mål efter en lidt klumpspil, hvor vi ikke fik sparket bolden ordenligt væk.

Efter målet, viser vi mod, god vilje og kommer flot ind i kampen igen, med flot boldomgang.

Vi spiller i perioder rigtig fin fodbold og kommer også frem til et par store muligheder.

Vi kommer fortjent foran 2-1, hvor de har svært ved i deres højde pres, især når vi spiller hurtigt. Desværre scorer FCM lige før pausen efter et indlæg, hvor vi står forkert.

De første 20 minutter af 2.halvleg, gør vi det også ganske fint. Vi skal bare blive bedre til at spille lidt mere fremad, når vi har muligheden.

Hvad der så sker de sidste 25 minutter må aldrig ske.

De løber lige igennem os. Vi tager ikke en ære i at forsvarer, som vi faktisk har været gode til i denne sæson.

At FCM scorer 3 mål på 6 minutter, er for dårligt. Det skuffer mig, at vi falder sådan sammen og taber kampen på 6 minutter.

Af: Kim Leth Andersen, cheftræner U19

FCM – SIF U17: 3-2 (1-2)

Mål: 2 x Kevin Knudsen

Efter en ellers rolig start kom vi bagud efter et kvarters spil. Det rettede vi dog fint op på ved at tage teten med bolden og skabe et par gode chancer.

Vi udlignede efter en høj erobring af Marcus Ryberg, som lagde den for fødderne af Kevin Knudsen. Kevin scorede også til 2-1, da bolden efter et indlæg faldt ned for fødderne af ham.

Vi var bedst i 1. halvleg og ærgerlige over, at vi ikke førte med mere, for vi havde i den grad haft mulighederne, men tog ikke vare på vores chancer.

Jeg synes, vi manglede noget gnist i øjnene og var for passive igennem halvlegen. Desværre formåede vi ikke at forbedre det – tværtimod. Det var er dårligt afstemt og uengageret udtryk, vi spillede med halvlegen igennem, og selvom Kristian Pedersen reddede et straffespark midtvejs i 2. halvleg, så kunne vi ikke holde FCM fra at score to gange.

Mod slutningen havde vi en enkelt stor chance, men ellers var det tættere på 4-2 end 3-3. Jeg er meget skuffet over vores præstation og naturligvis også skuffet over resultatet – særligt fordi, vi efter 1. halvleg burde have ført større end tilfældet var.

Af U17-cheftræner Peter Ager Kristensen

FCM vs SIF U15 – 3-3 (2-2)
Straffesparkskonkurrencen endte 3-4
Mål: Mads Jørgensen, Frederik Ibsen og Villads Mikkelsen

Vi skulle lørdag en tur vest på, og her ventede FCM.

I første halvleg var vi bedst i de første 25 minutter, hvor vi spillede fremadrettede og skabte optakt til muligheder, hvor skarpheden dog manglede. FCM kom foran efter uafklaret forsvarsspil, inden Mads Jørgensen fik udlignet efter 25 minutters spil. Vi lavede derefter en grum personlig fejl, som de straffede os på, og det var igen op ad bakke.

Frederik Ibsen lavede et rigtigt flot mål lige inden pausen, og vi gik derfor til pause 2-2.

I anden halvleg var det en lidt mere lige kamp, hvor jeg dog igen manglede lidt skarphed omkring simple ting i vores spil med kuglen.

Efter en times spil kom FCM foran igen, men vi svarede hurtigt retur og udlignede til 3-3 på mål af Villads Mikkelsen.

Kampen kunne være gået begge veje, men vi havde en rigtig stor chance til allersidst, som kunne have afgjort den til vores fordel. Kampen endte derfor 3-3.

Vi vandt heldigvis efterfølgende på straffespark.

Vi skal være glade for at komme tilbage tre gange i løbet af kampen, men også skuffede over at vi stadig begår store fejl i vores spil.

Dejligt med tre mål igen, og vi tager OK tilfredse herfra med 2 point.

Af: Lasse Merring-Mikkelsen, U15-cheftræner

RFC – SIF U14 1-3 (0-0)

Mål: Alexander Dich, 2x Marcello Lind

U14 drog til Randers med håbet om at stoppe stimen af nederlag på fremmed græs. Det blev i 1. halvleg en rodet kamp, som i højere grad blev på deres præmisser. Med masser af dueller og lange bolde uden en adresse. En første halvleg uden det helt store i begge ender, fik en hektisk afslutning med to gule kort til dem og en enkelt til os indenfor fem minutter.

Dette gjorde også starten af 2. halvleg svær, da vi starter 10v9, som kort efter blev til 10v10 -> 10v11 inden det igen blev 11v11.

2. halvleg bliver mere til vores fordel. Vi spiller bedre ud af deres pres, og de ting vi ændre i pausen tager drengene flot med på banen.

Kort inde i 2. halvleg lykkedes det os at sammensætte et godt pres, hvor Alexander Dich bryder bolden på kanten af deres felt og flot sparker den ind til 0-1.

10 minutter senere dukker Marcello Lind op på bagerste stolpe og sparker sikkert indlægget fra Frederik Zacho i mål. Marcello lukker kampen med et flot spark udefra feltet, efter flot opspil fra Kristian Bloch.

Randers får tilkæmpet sig et straffe, som Isak Larsen flot redder, men der blev desværre dømt omspark og de fik reduceret.

Herefter kører vi på cruise control og vinder kampen og fik sat en stopper for vores udebane kompleks.