25. maj 2019

Simon Kvamm skal på banen på JYSK park

Simon Kvamm skal på banen på JYSK park

SIF-fan og musiker Simon Kvamm får en rolle på JYSK park i dag. Han interviewer Michael Hansen før kampen og overrækker bobler til Man of the Match efter.

Silkeborg-drengen, SIF-fanen og Nephew-frontfiguren Simon Kvamm har meldt sin ankomst til lørdagens kamp på JYSK park, hvor SIF spiller for oprykning mod Nykøbing FC. Her får Kvamm, der også er SIF-ambassadør, en rolle at spille, idet han før kampen interviewer Michael Hansen om dagens opgør. Det sker i VIP-loungen foran klubbens sponsorer, og interviewet bliver også vist på storskærmene på stadion. Det sker en halv time før kick-off.

Efter kampen er det Simon Kvamm, der overrækker det synlige bevis på hæderen til den spiller, der efter kampen af tilskuerne på JYSK park bliver kåret som Man of the Match. Prisen er en magnumflaske bobler, skænket af Vinspecialisten, Silkeborg.

I forvejen spiller en anden SIF-ambassadør, Lars Lilholt, en hovedrolle med sin pop-up koncert med sit band i Fanzonen før kampen. SIF opfordrer folk til at komme tidligt. Fanzonen åbner kl. 11.30, og Lilholt går på relativt hurtigt efter åbning.

Der er stadig få billetter tilbage til kampen. Er du ikke en af de 9.325, der allerede har en billet, kan du lige nå det. Køb her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen