20. april 2018

Simon J: Vi skal have tanket selvtillid

Simon J: Vi skal have tanket selvtillid

Det gælder for Silkeborg IF om at få point på tavlen og succesoplevelser med hjem i bagagen, når holdet søndag møder FC Helsingør. Det fortæller Simon Jakobsen, som håber på at skabe det bedst mulige udgangspunkt for holdet inden pokalsemifinalen og playoff-kampene.

Silkeborg IF sætter lørdag kursen mod Sjælland og Helsingør, hvor holdet søndag middag skal møde FC Helsingør. En kamp hvor Silkeborg IF gerne skulle vise nogle af de samme takter, som torsdag aften sikrede holdet tre point over Hobro IK. En sejr, som har gjort godt i SIF-lejren, fortæller Simon Jakobsen.

– Vi skal forhåbentlig tanke noget mere selvtillid. Det var utrolig dejligt at vinde kampen i går. Også for os, som af den ene eller anden grund ikke spillede (Simon Jakobsen sad over med karantæne, red.). Det kan tydeligt mærkes, at det var sindssygt dejligt at få en sejr. Så at få en igen på søndag kunne være rigtig vigtigt, og et meget, meget god afsæt til først semfinalen på onsdag men også videre ud, lyder det fra midterstopperen, som søndag igen er disponibel for manager, Peter Sørensen.

Et af de store samtaleemner omkring kampen søndag bliver utvivlsomt banen i Helsingør, som senest i tirsdags var vært for FC Helsingørs kamp mod AGF, hvor aarhusianernes lokalavis, Aarhus Stiftstiende efter kampen kaldte banen for en pløjemark.

– Det er jo nok lige skridtet videre fra de dårlige baner, vi har været ude på i de sidste uger. Den ser ekstrem dårlig ud, og det må vi jo så indstille os på. Den var heller ikke god sidste gang, vi var derover. Der formåede vi ikke at indstille os ordentlig på det. Det er vi blevet klogere på, og det må vi jo vise, at vi er parate oveni hovederne til at sætte vores spil op efter, fortæller Simon Jakobsen.

En sejr eller et uafgjort resultat vil sikre SIF tredjepladsen i puljen, hvilket vil betyde, at holdet får hjemmebanefordelen i den sidste kamp i begge playoff-opgør som venter efter gruppespillet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen