29. juli 2019

Simon J: Vi laver for mange fejl

Simon J: Vi laver for mange fejl

Simon Jakobsen og SIF-mandskabet tabte for tredje kamp i streg, da holdet på udebane blev besejret med 3-1 af AaB.

Silkeborg IF led mandag aften det tredje nederlag i træk i Superligaen. Med to hurtige mål til sidst i første halvleg, så var kampen reelt lukket efter 45 minutter.

– Det er en ærgerlig fornemmelse at stå her og have tabt 3-1, og igen og have været bagud stort ved pausen. Jeg er glad for det udtryk, som vi starter kampen med. Vi kommer ud med meget energi og får lagt et pres på dem. Vi får ikke skabt så mange chancer, men får også holdt dem væk fra det helt store indtil vi så begynder at lave nogle rigtig store fejl, lød det fra holdets anfører i kampen, Simon Jakobsen.

For SIF betyder resultatet, at holdet nu for tredje gang i træk har lukket tre mål ind. Noget der ikke behager midterstopperen.

– Det gør ondt på os alle sammen. Vi må kigge på, hvad det er, der sker. Vi laver alt for mange simple fejl. Det er sådan nogen, som jeg ikke ser til daglig på træningsbanen. Jeg ved ikke, om det skyldes et højere stressniveau eller om det er fordi, at vi skal vænne os til et lidt højere tempo i kampene.

Fredag kan Simon Jakobsen og SIF-holdet komme på ret kurs igen, når holdet møder Hobro IK på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen