30. juli 2019

SIF henter hollandsk erfaring

SIF henter hollandsk erfaring

Den 25-årige forsvarsspiller Milan Massop har skrevet en tre-årig kontrakt med Silkeborg IF. Han træner med på JYSK park fra onsdag.

Silkeborg IF får tilført hollandsk forstærkning i den 25-årige Milan Massop, der skifter transferfrit fra den belgiske klub Waasland Beveren. Forsvarsspilleren, der både kan spille centralt og på venstre back-positionen, er på kontrakt i Silkeborg IF frem til 30. juni 2022.

Milan Massop kommer med erfaring fra seks sæsoner i hollandsk fodbold for De Graafschap, FC Eindhoven og Excelsior samt den seneste sæson i Belgien hos Waasland Beveren. Nu åbner han et nyt kapitel i 3F Superligaen og Silkeborg.

– Det glæder jeg mig til. Jeg er sikker på, at jeg kan blive lykkelig her. Danmark og Holland er lande, der minder om hinanden, og det tiltaler mig. Mit kendskab til fodbold i den bedste række i Danmark er ikke så stort, men jeg har set nogle Europa Cup-kampe, og dér var niveauet ret godt, siger Milan Massop, der allerede onsdag træner første gang med Kent Nielsen og truppen på JYSK park.

Faciliteter fås ikke bedre
Milan Massop har allerede været i Silkeborg for at se på forholdene, og det han så, tiltaler ham.

– Jeg ved at Silkeborg IF har et ungt hold med meget talent. Jeg har spillet mange kampe i Holland og Belgien, så jeg kommer med erfaring og min måde at spille på. Samtidig får jeg energi af talentfulde spillere. Jeg håber at mine holdkammerater kan lære noget af mig, og at jeg kan lære noget af dem, siger Milan Massop, der har spillet sammen med den tidligere SIF’er Tobias Salquist i Waasland Beveren og fra ham har hørt meget godt om både klubben og byen.

– Og alt han har fortalt mig, blev bekræftet, da jeg besøgte Silkeborg for et par dage siden. Det er en dejlig by, og det er gode mennesker, jeg har mødt i klubben. Faciliteterne taler for sig selv. Dem finder man ikke bedre, siger han.

Stüker: Stort bidrag til helheden
SIF’s sportschef Jesper Stüker er naturligvis tilfreds med at have tilknyttet en erfaren spiller til truppen.

– Milan Massop kan både spille stopper og venstre back og har vist højt niveau på begge positioner. Men mest af alt har Milan noget lederskab og erfaring, som vi har ledt efter i sammenhæng med, at vi har en trup, og ofte start-11, med en hel del talentfulde, men endnu i superligasammenhæng uerfarne spillere. Det er vores forventning, at Milan i den sammenhæng kan give et stort bidrag til helheden, siger Jesper Stüker.

Milan Massop træner med i SIF første gang onsdag formiddag og indgår i planerne for fredagens kamp mod Hobro IK.

Køb billet til SIF-Hobro fredag kl. 19.00 her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen