6. maj 2018

Simon J inden Lyngby: Det er helt åbent igen

Simon J inden Lyngby: Det er helt åbent igen

Playoffkampene har sit helt eget liv, derfor betyder det ikke så meget, hvordan det er gået i grundspillet i Superligaen, fortæller Simon Jakobsen, som ser frem til en meget afgørende periode for Silkeborg IF i de kommende uger.

Der venter et par særdeles spændende uger for Silkeborg IF-holdet, som søndag tager hul på de altafgørende playoffkampe mod Lyngby.

– Det er sådan nogle kampe her, man lærer vanvittigt meget af. Får nogle hår på brystet og får forhåbentligt nogle positive oplevelser, men uanset hvad nogle fodboldmæssige erfaringer, som både de unge og os lidt mere rutinerede kan tage med videre, fortæller Simon Jakobsen om kampene, der venter.

Modstanderen i første omgang hedder altså Lyngby Boldklub, som i dette års Superliga har haft svært ved at vinde fodboldkampe. Tyve kampe i træk er de kongeblå gået fra banen uden en sejr.

– Jeg tænker ikke, at vi kan lægge så meget i det. De har jo så til gengæld vidst i lang tid, at de skulle spille denne her kamp. Men selvfølgelig er det ikke rart at have tabt så mange kampe i træk. Og den bedste forberedelse til at gå ind i de her kampe, er selvfølgelig at få noget selvtillid og vinde nogle kampe. Det har de ikke gjort. Når det så er sagt, så er det bare nogle helt nye situationer og kampe, hvor der er så meget mentalt på spil. Det er der, man skal være rigtig stærk. Det er helt åbent igen, når nu vi tager hul på det her, fortæller Simon Jakobsen.

Kampen mod Lyngby fløjtes i gang kl. 20.00 og kan ses på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen