5. maj 2018

Alsidig Vendelbo: Har bevist, at jeg er klar

Alsidig Vendelbo: Har bevist, at jeg er klar

Mikkel Vendelbo er gået fra en plads på bænken til at starte stort set hver kamp i Superligaen for Silkeborg IF. En god attitude og hårdt arbejde på træningsbanen har banet vejen.

Med 150 superligakampe i benene er han en af de mest rutinerede i SIF-truppen. I efteråret var det dog småt med spilletid i Superligaen for Mikkel Vendelbo, som mest af alt blev brugt som indskifter og indpisker i slutfasen af kampene.

– I efteråret der var det selvfølgelig frustrerende, det er da ingen hemmelighed. Men så må man bare klø på til træning, og jeg har ikke på noget tidspunkt været sur eller gået og surmulet, så det tror jeg, at han (Peter Sørensen, red.) sætter pris på. Hvis han på et tidspunkt fandt plads til mig, så var jeg klar til at spille. Og det synes jeg også, at jeg har bevist, at jeg er klar til at spille. Så er det lidt lige meget, hvor det er henne, så er jeg på, fortæller Mikkel Vendelbo, som i de sidste syv kampe han har spillet, har spillet fuld tid.

Netop det sidste i ovenstående citat har været rammende for Mikkel Vendelbos rolle på SIF-holdet. Central midtbane, kantspiller og back har været de vidt forskellige positioner, som den 30-årige spiller har udfyldt på SIF-holdet. En alsidig rolle for Vendelbo, som har måtte trække på al sin erfaring for at kunne omstille sig.

– Man skal lige vænne sig til det, men nu synes jeg egentlig, at det kører okay, fortæller Vendelbo, som sammen med SIF-holdet søndag drager til Lyngby, hvor den første playoff-kamp mod sjællænderne venter.

– De der playoff-kampe er altid specielle. De har deres eget liv, så jeg tror ikke, at man skal lægge så meget i, hvordan og hvorledes det er kørt i fortiden for Lyngby eller for os for den sags skyld. Så vi skal være på i alle fire halvlege. Og hvis der skal mere til, så skal der mere til. Men vi skal være 100 procent fokuseret. Bare en enkelt fejl kan sgu koste det hele, så vi skal være på, lyder det fra Mikkel Vendelbo.

Du kan allerede nu sikre dig billet til returopgøret søndag d. 13. maj mod Lyngby her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen