15. december 2022

Silkeborg IF søger børneudviklingstræner

Er du fodboldtræner med et kæmpe hjerte for børnefodbold, og har du lyst og evner til at bidrage til SIFs velfungerende talentmiljø, er der her en spændende mulighed.

Børnetrænere er helt afgørende for at sikre ”verdens bedste fodbold” for børnene, og det er derfor essentielt, at disse trænere klædes på til at kunne tilbyde børnene en legende, kreativ og fantasifuld måde at mødes omkring fodbolden på. Det er børneudviklingstræneren med til at sikre.

Da vores nuværende børneudviklingstræner har søgt nye udfordringer i universitetsmiljøet, søger vi nye kræfter til stillingen, som ønskes besat hurtigst muligt.

Som børneudviklingstræner vil du blive en vigtig del af vores ambitiøse og velfungerende talentsektor, og du vil bl.a. blive ansvarlig for:

  • At være kontaktperson ift. DBU omkring sportslige anliggender U10 – U12
  • At være ansvarlig for at sikre tråd i organisering og planlægning af træning for klubbens U10 – U12 med primær fokus på teknisk træning
  • At sikre supervision/sparring og evaluering af U10 – U12 trænere, herunder ATK+ trænere
  • At skabe sammenhæng i ovenstående til ældre årgange U13 – U15 i samarbejde med klubbens ungdomsudviklingstræner
  • At forestå implementering af DBUs børnesyn
  • At deltage i inspirations-træning for klubbens samarbejdsklubber
  • At varetage administrativt og praktisk ansvar som daglig leder for klubbens amatørafdeling

Den forventede arbejdstid forventes primært at ligge i eftermiddags- og aftentimerne, og børneudviklingstræneren skal minimum have en gyldig UEFA B-licens – fra 1. juli 2023 minimum UEFA B-youth. Evt. særlige ønsker til timetal kan diskuteres nærmere.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt. Der er åbent for ansøgning, så længe stillingsopslaget er tilgængeligt på Silkeborg IF A/S hjemmeside, www.silkeborgif.com

Ansøgning sendes til talentchef Peter Christian Hansen, som du er velkommen til at kontakte for yderligere spørgsmål på pc@silkeborgif.com eller mobil 2027 5835.

 

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen