30. januar 2019

Silkeborg IF henter Andreas Heimer i Thisted FC

Silkeborg IF henter Andreas Heimer i Thisted FC

SIF forstærker sig på den centrale midtbane med talentfuld midtbanespiller.

På transfervinduets næstsidste dag har Silkeborg IF købt Andreas Heimer i Thisted FC. Den 21-årige midtbanespiller tiltræder på en aftale resten af året.

– Vi er glade for, at det har kunne lade sig gøre at finde en løsning med Thisted. Andreas er en interessant spiller, som passer rigtig godt ind i vores spillestil. Han har nogle fine offensive færdigheder fra sin position på midtbanen, hvor han bidrager med både mål og assists, fortæller SIF’s sportschef, Jesper Stüker.

Andreas Heimer har i denne sæson været fast mand for Thisted FC, hvor han fra den centrale midtbane blandt andet har scoret tre mål. Heimers tilstedeværelse på holdet har haft en markant betydning for Thisted-holdets præstationer i efteråret. Holdet vandt ikke en eneste af de seks kampe, hvor Heimer ikke startede på banen.

– Han har i Thisted vist, at han har niveauet til at gå ind på vores hold på midtbanen, hvor vi lige nu er lidt tyndt besatte. Vi håber selvfølgelig også, at vi sammen kan være med til at løfte hans niveau endnu mere, når han nu kommer ind i et fuldstidsetup, lyder det fra Jesper Stüker.

En udsædvanlig vej
Silkeborg IFs nye midtbanespiller har taget en usædvanlig vej til Søholt. Den tidligere B93-spiller tog nemlig den lange tur fra København til Thisted for godt et år siden. Det selvom der var tilbud fra Superliga-klubber og stor interesse fra andre nærliggende klubber. Dengang, som nu, var muligheden for spilletid og personlig udvikling i højsædet for Andreas Heimer, som er meget bevist om de skridt, han tager i sin karriere.

– Det er meget nøje udvalgt. Det er et lille skridt af gangen, hvor man kan føle sig tilpas, og hvor man kan se sig selv være. Skridtet til Thisted var måske også for at komme ud og opleve noget som menneske. Fodboldmæssigt har det også givet nogle hår på brystet og nogle defensive egenskaber, som jeg har manglet før, fortæller Andreas Heimer.

Nu venter det næste skridt så for Andreas Heimer, som glæder sig til at komme i gang i Silkeborg.

– Jeg synes, at det var en rigtig god mulighed, der åbnede sig. Det er en kæmpe klub med fantastiske faciliteter og et fantastisk setup, så jeg så rigtig gode muligheder for at udvikle mig her, fortæller SIF’s nye midtbanespiller.

Andreas Heimer har første træningsdag fredag formiddag med sine nye holdkammerater.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen