30. oktober 2023

Sikker U19-sejr over Vejle

Weekendens U-kampe blev en blandet fornøjelsen for SIF’erne, men U19 tog en flot sejr over Vejle på en stærk 2. halvleg.

Vejle – SIF u19 0-3 (0-0)

52 min Sebastian Biller

61 min. Magnus Rosengreen

91 min. Sebastian Laustsen

Vi spillede i weekenden i Vejle på en dårlig græsbane, men vi var okay forbedret på, hvad der skulle forgå i dag.

1.halvleg bliver en lige halvleg, hvor vi ikke rigtig får vores spil til at kører. Vi spillede for langsomt og tog den forkerte beslutning med bolden.

Vejle vandt lidt for mange dueller og 2.bolde.

2.halvleg kom vi ud med god energi og var bedst i duelspillet. Derefter begyndte vi at spille hinanden rigtigt og kommer bag om deres 5 bagkæde, hvor vi også får svoret to flotte mål.

Personligt er jeg glad, for at vi vinder kampen og viser hinanden, at vi godt kan vinde og spille efter forholdene i dag.

Af Kim Leth Andersen U19-cheftræner

Vejle – SIF: 1-0 (1-0)

Vi startede lidt usikkert på bolden og hang en smule efter i dueller. Vejle kom foran 1-0 allerede efter 7 min. i en situation, hvor vi i eget felt ikke var smarte nok med bolden. Herefter styrede vi kampen med adskillige gennembrud over siderne, hvorfra vi dog manglede den fornødne kvalitet.

Billedet var det samme igennem 2. halvleg med os mest på bolden, men jeg synes, vi mistede lidt på kvalitet og tempo som kampen skred frem.

Undervejs havde vi et par store chancer, men vi burde have skabt flere, for der var ofte optræk til gode muligheder. Jeg synes, vi gjorde mange ting rigtigt, og på mange parametre var det en god præstation, men vi manglede den afgørende skarphed til at skabe et godt resultat.

Af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

Vejle vs SIF U15 2-2 (1-1)
Målscorer:
Fredrik Ibsen
Mads Jørgensen

Det var igen blevet tid til ligakamp, og denne gang på udebane mod Vejle.

Det startede med et brag, og efter 23 sekunder bragte Frederik Ibsen os foran 0-1, efter Ibsen opsnappede en lang clearing fra Christopher Iversen, som han chippede over keeperen fra lang afstand. Derefter bølgede det frem og tilbage, hvor begge hold havde fine muligheder. Vi var dog lidt for dårlige tekniske, og vi havde lidt udfordringer ved at håndtere Vejles mange dybe bolde.

Det endte desværre i en scoring til Vejle lige inden pausen.

Anden halvleg var samme billede, hvor vi dog havde bedre styr på deres dybe bolde.

Vi lavede et fremragende mål til 2-1, som startede helt nede fra Marius Tange. Mads Jørgensen endte med at få sparket bolden flot ind, efter et godt drev med bolden og kombinationsspil med Lucas Borg.

Vejle trykkede på, men vi forsvarede os rigtig godt. Lige indtil et hjørnespark i sidste minut af kampen, som heldigt endte ved en Vejle spiller, som prikkede bolden i mål til 2-2.

Vi tabte desværre den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Man sidder med en træls fornemmelse, når vi lukker et mål ind så sent i kampen.
Dog var der rigtig mange ting at tage med fra denne kamp, og især vores ærgerrighed for at forsvare målet, var rigtigt godt.

Af U15-cheftræner Lasse Merring-Mikkelsen

FCM – SIF U14 3-2 (0-0)

Mål: 2x Kristian Bloch

Vi spillede i weekenden kamp i Herning. En kamp som aldrig rigtig blev som vi havde håbet. Vi mislykkedes i 1. Halvleg med at komme til gennembrud når vi spillede os ud af deres 1. Pres. Derudover var vi nemme at skabe chancer imod, og kun en godt spillende Ditlev Bjerrum i målet holdte os inde i kampen til pausen.

Vi fik i pausen justeret vores spil en smule, og ønskede at spille tidligere på back for derfra at åbne banen op. Vi starter godt og efter 30 sekunder scorer Kristian Bloch til 0-1 efter en flot frispilning fra Alexander Nysom.

Glæden varede kort, da de løb direkte op og udlignede. Kampen var mere lige og vi lykkedes oftere med at spille vores mellemrumsspillere retvendte. 2-1 kom vi på efter 53 minutters spil, igen var Kristian klar da bolden havnede på hans fødder efter oplæg af Marcello Lind.

Det lignede at vi skulle løbe af sted med med sejren, men 10 minutter før tid udligner de efter et frispark et stykke op på vores halvdel, hvor vi ikke er parate. Vi får lidt før tid et gult kort, og et minut før tid mistede vi vores opdækning efter et hjørnespark og tabte derfor 3-2.

Det ærgrer mig mest af alt, at jeg ikke synes vi formår at sætte vores spil og være spilstyrende i kampen.