11. november 2019

Sikker SIF-sejr i Reserveligaen

Sikker SIF-sejr i Reserveligaen

Silkeborg IF sejrede med 3-1 over Viborg i reserveligaen efter en fin præstation mandag eftermiddag.

Silkeborg IF’s reservehold spillede mandag eftermiddag mod Viborg FF. Kampen var dette efterårs næstsidste i reserveligaens pulje 3, hvor SIF indtil videre har vundet en enkelt kamp, som var mod netop dagens modstander fra Viborg.

Det var også SIF-holdet som kom bedst fra start. Allerede efter tre minutter havde Oliver Haurits fundet vej til netmaskerne, efter han i feltet viste køligheden og sendte bolden ind bag Viborgs keeper, som til dagens lejlighed var 41-årige Jesper Christiansen, som i øjeblikket vikarierer i målet hos Viborg. Et fint mål fra Haurits, som bliver ved med at vise målfarligheden for reserveholdet. Angriberen har nu scoret fire gange i fem kampe for reserverne.

Gæsterne fra Viborg var også farlige, specielt Casper Gandrup havde et par gode muligheder i løbet af kampen for at få scoret. I målet hos SIF stod Oscar Hedvall dog i vejen. SIF-keeperen leverede en rigtig fin kamp i buret for Silkeborg.

I stedet for kunne SIF i midten af første halvleg bringe sig på 2-0. Andreas Heimer startede angrebet med et fornemt skifte, hvor han fandt en fremadstormende Kristian Kvist. U19-spilleren slog bolden på tværs, hvor Emil Holten kom højest på indlægget. Herefter udspillede sig det, som blev kampens mest omdiskuteret episode. Mads Kaalund fulgte op på hovedstødet, og bolden trillede stille og roligt forbi Jesper Christiansen i målet. Men rørte Kaalund overhovedet bolden? TV-billederne efterfølgende gav ikke noget klart svar, så derfor bliver de to spillere noteret for målet til sammen i dette kampreferat. Så er husfreden vist også sikret…

Seniordebut gav mål

Der stod SIF på det meste i anden halvleg, som dog ikke nåede samme spillemæssige højder som de første 45 minutter. SIF-holdet kontrollerede dog store dele af halvlegen, som bød på en seniordebut til angriberen Alexander Lind. U19-spilleren kom ind i stedet for Oliver Haurits.

Det blev til en rigtig fin debut for angriberen, som flere gange fik vist sin fine fysisk i dueller med Viborg-spillerne. Bedste moment for SIF-angriberen kom efter 76 minutter, hvor han modtog bolden midt på gæsternes banehalvdel, og herefter simpelthen bare løb forbi Viborgs forsvarsspillere, inden han sparkede bolden i mål i det lange hjørne. En flot entré af angriberen, som i U19-ligaen også har vist sin farlighed med seks mål.

Efter et hav af udskiftninger var det til sidst Viborg, som fik sat en reducering ind. Christian Moses fik vristet sig fri af SIF-forsvaret, og kunne score kampens sidste mål til 3-1.

Dermed rykker SIF op ved siden af Viborg i stillingen i reserveligaen. SIF mangler en enkelt kamp, som bliver spillet på næste tirsdag mod FC Midtjylland.

Kampen i tal:

5. runde af Reserveligaens pulje 3, mandag d. 11. november 2019 på JYSK park, Silkeborg.

Silkeborg IF – Viborg FF 3-1 (2-0)

Mål: Oliver Haurits, Emil Holten/Mads Kaalund, Alexander Lind – Christian Moses

Silkeborg IF (4-4-2): Oscar Hedvall – Rasmus Carstensen, Dennis Flinta (Anders Sønderby), Simon Jakobsen, Kristian Kvist (Sebastian Blindkilde) – Pelle Mattsson, Valance Nambishi, Andreas Heimer Hansen, Mads Kaalund – Oliver Haurits (Alexander Lind), Emil Holten

Cheftræner: Peder Knudsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen