19. juni 2023

Sikker sejr over AGF i sæsonafslutning

U17 slog sikkert AGF på to mål af Sebastian Biller i sæsonens sidste kamp – U15 slog AGF med 3-0 i Aarhus.

AGF – SIF U17 0-2 (0-0)

Mål: 2x Sebastian Biller

U17 tog et smut til Århus, hvor sæsonens sidste kamp skulle spilles. Det blev en ensidig affære, hvor SIF-drengene dominerede hele kampen.

– I første halvleg stod AGF dybt, og vi havde bolden rigtig meget. Vi kom til nogle fine muligheder via spilvendinger og så gennembrud på siden af vores velspillende backs. Desværre manglede den sidste skarphed, og vi gik til pause uden scoringer. siger U-træner Lasse Merring-Mikkelsen og fortsætter.

– Anden halvleg var meget det samme billede. AGF blev kun farlige på omstillinger, eller hvis vi sjuskede i vores boldomgang. Vi kom endelig på tavlen efter en erobring af Magnus Rosengreen og en god aktion af Marcus Ryberg, inden Sebastian Biller sparkede bolden sikkert i kassen.  Lidt efter kom Sebastian Biller igen på måltavlen, og kampen var lukket.

– Til sidst blev det for meget en sommerkamp, hvor jeg synes, vi godt kunne have spillet mere fremadrettet og fokuseret på at score flere mål. Men det var en rigtig fin afslutning på denne sæson, og vi slutter som 7’er i tabellen, konkluderer Lasse Merring-Mikkelsen.

AGF – SIF U15: 0-3 (0-3)

Mål: Mads Henriksen, Kevin Knudsen og Sebastian Chistoffersen.

SIF’s U15 fik ligeledes skovlen under AGF i sæsonens sidste opgør.

– Vi satte os på spillet fra start og havde tilløb til gode chancer tæt under mål, men det var på en forrygende afslutning fra distancen, at Mads Henriksen kunne bringe os foran 1-0. Vi fortsatte trykket, og det var efter et ivrigt pres af Sebastian Christoffersen, at bolden endte hos Kevin Knudsen, som kunne udbygge føringen, siger U15-cheftræner Peter Ager Kristensen og fortsætter.

– Sebastian Christoffersen gjorde det selv til 3-0, da han smart afsluttede et godt angreb med afslutning bag støttebenet efter assist fra Marius Møller. Vi holdt AGF fra chancer og skabte yderligere et par store muligheder inden pausen. I 2. halvleg var billedet det samme, men tempoet faldt en del pga. varmen, og fordi AGF tillod os at have bolden uden at skulle forcere noget.

– Antallet af chancer var begrænset, men vi havde et par rigtigt store af slagsen, som vi desværre ikke fik puttet i kassen. Jeg var dog rigtigt godt tilfreds med vores udtryk. Vi spillede med god energi, var stærke i pres og duelspil og viste chanceskabende og fremadrettet fodbold. Det var en helstøbt indsats, og det var en dejlig måde at slutte sæsonen på, siger Peter Ager Kristensen.

SIF U14 – Randers FC 3-5 (0-2)

Mål: 2x Sebastian Helbo, 1x Frederik Ibsen

U14 spillede sidste turneringskamp mod Randers FC. En kamp, som SIF langt hen ad vejen kunne være godt tilfreds med.

– Vi kom tidligt bagud, men tog efterfølgende fat i spillet og skabte nogle store chancer, men kort før pausen kom vi bagud 0-2. I 2. Halvleg havde vi succes med at finde spillere i mellemrum og spillede os dermed godt forbi deres pres. Vi lavede to hurtige mål. Først reducerede Sebastian Helbo på en ripost, inden han sparkede endnu en bold i mål efter oplæg af David Stojanovic. Lang tid skulle der dog ikke gå, inden Randers igen kom foran, men spillet var stadig på vores præmisser, siger U14-cheftræner Kasper Christensen og fortsætter.

– Efter 65 minutter udlignede Frederik Ibsen, og det lignede at kampen lå til os. Desværre straffede Randers vores lidt modige forsvarsspil i en omstilling og scorede igen kort før tid, da vi satsede for at skabe et resultat. Ærgerligt at slutte sæsonen af med et nederlag, men tilfredstillende at være SIF træner. Vi skabte mange store chancer og holdt Randers fra det helt store. Desværre var de bare mere kyniske foran mål, slutter Kasper Christensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen