23. marts 2022

SIFs U14 slagtede FC Midtjylland i pokalen

Silkeborg IFs U14-hold spillede tirsdag aften pokalkamp mod FC Midtjylland, der blev sendt hjem til heden med en syngende 5-0 lussing. William Faber scorede hattrick.

U14: Silkeborg IF – FC Midtjylland 5-0 (3-0)
Mål: William Møller, Johannes Albertsen, William Faber x 3

Det blev en sand magtdemonstration af hjemmeholdet, da SIFs U14 tirsdag sendte FC Midtjylland eftertrykkeligt ud af pokalturneringen. Hele 5-0 blev det til hjemmeholdet, hvoraf William Faber med et hattrick gjorde sit til at fuldføre det fremragende resultat.

– Det var helt klart vores bedste og mest sammenhængende kamp i 2022. Vi holdt FCM nede på en enkelt afslutning, som var et frispark fra 20 meter, og vi havde derudover en rigtig fin struktur i vores forsvarsspil.
Samtidig var vi meget disciplinerede og aggressive i vores pres og erobringsspil, hvor vi vandt bolden hurtigt tilbage. På det offensive havde vi en god og hurtig omgang med bolden og skabte rigtig mange fine gennembrud på siderne. Hertil scorede vi fem flotte mål og burde nok have scoret lidt flere, hvis vi absolut skal pege på noget, vi kunne have gjort bedre. Alt i alt en rigtig flot holdpræstation – og fine individuelle præstationer over hele linjen, siger U14-cheftræner Peder Henriksen.

Næste opgave for SIFs U14 er lørdagens hjemmekamp på Søholt mod AGF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen