5. september 2022

SIFs U14 og U13 bankede AGF

SIFs U14 bankede i weekenden AGF med hele 4-0 – og U13 besejrede samme modstander med 2-1. U19, U17 og U15 spillede 1X2 mod Esbjerg fB.

U19: Esbjerg fB – Silkeborg IF U19 0-0

– Det blev en nulløsning i vores fremrykkede turneringskamp i Esbjerg. Det var en kamp, hvor vi var mest på bolden, men jeg synes godt, at vi kunne have forvaltet vores overtag bedre. Vi byggede lidt for langsomt op og mange af vores forsøg på gennembrud manglede kvalitet, særligt i dybdespillet, som ellers har givet os en del mål i de første 3 kampe. Vi fik spillet os til et hav af indlæg og hjørnespark, men også her kunne jeg have ønsket mig en bedre udførelse. Vi havde store chancer nok til at vinde kampen, men manglede skarpheden modsat de første par runder. Retfærdigvis skal det nævnes, at de også kunne have scoret, så når vi nu ikke selv kunne få bolden det sidste stykke over stregen, var det positivt, at vi holdt dem fra scoringer. Vi tabte den efterfølgende straffesparkskonkurrence, da vi brændte to gange, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

U17: Esbjerg fB – Silkeborg IF 3-0 (1-0)

– Det blev for meget på Esbjergs præmisser, hvor dueller og kynisme blev afgørende. Vi havde mange gode muligheder i første halvleg, og skulle have været foran efter, at vi brændte på frit mål. Desværre var det Esbjerg, som gik til pause med 1-0 efter en scoring på et hjørnespark. Anden halvleg startede rigtig skidt, da vi kom bagud efter 1 minut efter en personlig fejl. Resten af halvlegen var langt fra bedre, og vi spillede for langsomt og med dårlig kvalitet til at kunne nedbryde Esbjergs kompakte hold. Esbjerg vandt mange dueller og havde mange omstillinger, hvilket gjorde, at resultat kunne have været værre. Vi må op på hesten igen, og det starter på træningsbanen i næste uge, lyder det fra Lasse Merring-Mikkelsen, assistenttræner på U17.

 

U15: Esbjerg fB – Silkeborg IF U15 0-3 (0-0)

Mål SIF: Frederik Bunten, Carl-Gustav Elmose, William Faber

– Det blev igen en kamp, hvor vi ikke formåede at nærme os vores topniveau. I 1. halvleg kom vi til et begrænset antal chancer, og jeg synes igen, vi var lidt udfordret på bolden og kom med for lidt aggressivitet uden. I 2. halvleg løftede vi niveauet og kom til flere chancer. Frederik Bunten dirigerede et tidligt indlæg fra Sebastian Christoffersen i kassen til 1-0, Carl-Gustav Elmose kom med sin første berøring i kampen på tavlen, da han sparkede en retur fra et hjørnespark i nettet, og William Faber lukkede til 3-0 med en god afslutning fra distancen. Vi spillede de sidste 12 min. i undertal pga. et rødt kort. Jeg synes stadig ikke, vi spiller med det udtryk, jeg forventer og forlanger, men vi forsvarede os godt nok til at holde dem fra de helt store chancer, og vi havde individuel kvalitet til at afgøre det i modsatte ende. Det må vi glæde os over, ligesom vi også skal glæde os over en sejr og et clean sheet, fortæller U15-træner Peter Ager.

 

U14: Silkeborg IF – AGF 4-0 (0-0)

Mål SIF: Mads Jørgensen, Sebastian Friis, Pelle Frølund og David Stojanovic

– Den bedste og mest sammenhængende præstation efter sommerferien er den korte konklusion ovenpå dagens kamp mod AGF. Bortset fra 6-7 minutter i midten af 2. halvleg, hvor vi mistede struktur og tålmodighed i spillet med bolden, var vi toneangivende i den resterende del af kampen. Vi lykkedes over hele kampen med vores høje pres – og modsat sidste weekends kamp mod Herning, foregik størstedelen af spillet mod AGF på modstandernes halvdel. I 1. halvleg manglede vi egentlig kun at score på en håndfuld gode chancer, mens spillet generelt sad rigtig pænt. Efter pausen sad spillet med bold lidt mere ujævnt og utålmodigt. Til gengæld var vi mere effektive foran mål, hvor vi fortsat skabte mange chancer. Mads Jørgensen åbnede scoringen efter en god soloaktion. Sebastian Friis fulgte efter med et godt langskud fra kanten af feltet. Sidenhen fulgte 2 gennemspillede angreb, som Pelle Frølund først afsluttede til 3-0, inden David Stojanovic fuldendte en god kamp med en klinisk afslutning i langt hjørne. Dejligt med en kamp, hvor vi stort set hele vejen lignede et SIF -hold med et offensivt og aggressivt udtryk, siger U14-træner Peder Henriksen.

U13: Silkeborg IF – AGF: 2-1 (1-0)

Mål SIF: Victor Tang og Noah Meyer

– Vi vandt en sikker sejr over AGF, som kom og gav os god modstand. Vi spiller en flot første halvleg, hvor vi var dominerende med bolden og kommer til nogle rigtig store chancer. Vi spiller os fornuftigt ud af deres 1. pres og kommer til nogle fine gennembrudschancer, som vi desværre mangler det sidste finish på. I anden halvleg kommer AGF med meget højere pres, og vi har svært ved at sætte noget spil sammen i vores Fase 1. Vi kommer til nogle store chancer i vores omstillinger og høje erobringsspil, men formår ikke at lukke kampen. AGF scorer på et frispark, som ærgrer mig lidt. Vi kommer stærkt igen og begynder at spille nogle gode bolde frem, og vi bliver igen farlige i vores gennembrudsspil, men igen så mangler der kvalitet i vores afslutninger. Drengene leverede en flot indsats og kom igen ovenpå en svær sidste weekend. En ros til drengene for at arbejde hårdt i en flot træningsuge og derved lægge bund til en god holdpræstation, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen