1. september 2019

SIF’s stime blev brudt i Randers

To mål af Saba Lobjanidze afgjorde søndagens 3F Superliga-kamp i Randers. Dermed led SIF nederlag efter en stime på tre med uafgjort.

SIF jagter fortsat sæsonens første sejr. Efter tre kampe med opadgående formkurve og tre uafgjorte resultater, kom holdet fra Søhøjlandet ned på jorden i Randers og tabte 2-0 efter en indsats, der ikke levede op til de seneste kampe. Saba Lobjanidze scorede begge Randers-mål.

SIF-træner Kent Nielsen havde valgt samme startformation som søndagen forinden, da det blev 2-2 i Esbjerg. Eneste ændring i truppen var Mathias Hebo Rasmussen, nytilkommet fra Vejle, der på bænken erstattede en skade Valance Nambishi.

Afdæmpet indledning
Indledningen på kampen var afdæmpet. Randers havde bolden meget, men spillede sig ikke rigtigt frem til noget – første skudforsøg kom et kvarter henne, og det var langt over mål, og SIF lavede for mange fejl i opspillet tli at blive farlige på omstillingerne.

SIF’s første farlige opspil blev skabt på en dyb bold til Ronnie Schwartz i det 20. minut. Frederik Møller overlappede, spillede tilbage til Ronnie, der ikke fik styr på bolden, hvilket gav Jeppe Okkels en skudchance i feltet. Randers bedste tilbud kom halvvejs henne i halvlegen, da Saba Lobjanidze dukkede op på et indlæg til bageste stolpe, men sparkede bolden forbi opstanderen.

Mikkel Kallesøe nåede også at få et Randers-forsøg inden pausen, men Oscar Hedvall klarede hans skudforsøg.

Lobjanidze til 1-0
Desværre for SIF manglede samme Lobjanidze ikke træfsikkerhed efter en halv time. Marvin Egho headede et indlæg på tværs af målet, og igen dukkede Lobjanidze op ved bageste stolpe og kunne heade bolden i nettet. 1-0 til Randers, og minutter senere kunne det være blevet 2-0, men i fri position sparkede Egho over.

SIF fosøgte at mobiliere et modpres efter 1-0 scoringen og spillede sig også frem til muligheder. Helt store blev de dog aldrig. I stedet måtte Jeppe Gertsen parere endnu et forsøg fra Saba Lobjanidze til hjørnespark på en hurtig Randers-omstilling, og det blev sidste tilbud i en 1. halvleg af overskuelig kvalitet.

Frygtelig fejl af Gertsen
2. halvleg var ikke mere end fem minutter gammel inden det stod 2-0 til Randers, igen på mål af Saba Lobjanidze. Optakten var en frygtelig fejl af Jeppe Gertsen, der ville spille en ufarlig bold tilbage til Oscar Hedvall, men slet ikke fik træf på den, så Lobjanidze kunne smutte imellem og sende den i nettet til 2-0-føring.

I et forsøg på at vende udviklingen skiftede Kent Nielsen Mathias Hebo Rasmussen ind efter godt en times spil og ændrede formationen til 3-5-2. Det blev også til en fin mulighed til Shkodran Maholli, der blev sat godt op af Ronnie Schwartz, men sparkede bolden i sidenettet. Samme Maholli kom millimeter for sent til et indlæg fra Frederik Møller med knapt et kvarter igen, og Ronnie Schwartz havde en mulighed i fri position, som Carlgren i Randers-målet klarede.

3F Superligaen går nu på landskamp-pause. SIF’s næste aktion i ligaen er hjemmekampen mod OB mandag 16. september på JYSK park. Næste opgave er dog allerede onsdag, hvor SIF på udebane møder Herlev i Sydbank Pokalen. Der er kampstart kl. 17.15.