28. september 2022

SIFere i landsholdstjeneste

Sebastian Jørgensen blev skiftet ind i U21-landsholdets playoff-exit mod Kroatien, mens André Calisir blev skiftet ud, da Armenien tabte med 3-2 i Irland i en hektisk slutfase.

André Calisir startede inde, da Armenien mødte Irland på Aviva Stadium i Dublin i Nations League. SIF-forsvareren blev skiftet ud i det 83. minut ved stillingen 2-2 og måtte fra bænken se irerne score sejrsmålet til 3-2 i en hektisk overtid, hvor armenerne udover at indkassere 3-2 målet blev præsenteret for to røde kort. Dermed endte Armenien på sidstepladsen i den svære gruppe efter Skotland, Ukraine og altså Irland.

Sebastian Jørgensen blev skiftet ind i den forlængede spilletid, da det danske U21-landshold tirsdag aften i Vejle måtte se sig besejret af Kroatien i den afgørende EM-playoffkamp efter straffesparkskonkurrence. ”Seb” kom på banen efter 106 minutter og omsatte sit straffespark til scoring – desværre var det ikke nok for danskerne, der i sidste ende måtte se sig besejret af kroaterne og dermed gå glip af EM-kvalifikation. Den tidligere SIFer Rasmus Carstensen spillede i øvrigt hele kampen.

Stefán Teitur Thórdarson måtte se til fra bænken i hele kampen, da Island spillede 1-1 i Tirana mod Albanien i Nations League. Med pointdelingen holdt Island albanerne på sidstepladsen i gruppen.