6. november 2023

SIF vandt Future Cup-kampen mod AC Horsens

SIF vandt sin anden kamp i træk i Future Cup´en, da det mandag eftermiddag fortjent blev til 3-1 over AC Horsens på JYSK park. Sebastian Biller slog sejren fast med sit mål til 3-1.

Sejren på 3-1 i Future Cup-kampen mod AC Horsens mandag eftermiddag blev til med tre forskellige SIF-målscorere: Oliver Sonne, Fredrik Carlsen, der i parentes bemærket også scorede i seneste Future-kamp, samt Sebastian Biller, der dermed fulgte op på sit fornemme hattrick, scoret på 20 minutter, i U19-kampen i lørdags mod Randers.

SIF hurtigt foran
Allerede efter seks minutter blev tonen for kampen lagt an. Oliver Sonne, der ikke var med i søndagens 3F Superligakamp på grund af karantæne, markerede sig med scoringen til 1-0. Det var Anders Dahl, der gik fint til mållinjen og sendte en perfekt bold indover til Sonne, som lige så perfekt helflugtede i mål ved nærmeste stolpe. Samme Dahl havde i øvrigt flere gode indlæg fra mållinjen.

For gæsternes vedkommende skulle der gå næsten et kvarter, inden de kreerede deres første chance. Ved et farligt gennembrud i venstre side opstod chancen, men skuddet endte i sidenettet.

Hjemmeholdet dominerede
SIFerne så komfortable ud her i 1. halvleg og forfaldt – måske derfor – et par gange til lidt for meget hæl og tå. Men chancerne opstod som perler på en snor. Magnus Bøttker fik stukket en bold til Tonni Adamsen i dybden, men den hurtige angriber blev nedlagt, og frisparket blev klaret af Marcus Bobjerg i De Gules mål.

Målmand spillet varm
I løbet af det sidste kvarterstid inden pausen tilspillede hjemmeholdet sig flere gode chancer, som desværre også fik spillet Bobjerg varm.
I 32. minut sendte Sonne en fin bold ind i feltet til Boesen, men Boberg klarede skuddet. Få minutter senere skød Carlsen lige forbi stolpen på en aflevering fra Tengstedt. Og i det 40. minut fik Adamsen sneget sig til en friløber, men hans flade afslutning endte desværre lige på målmanden. Halvlegen blev sluttet af med et direkte frispark omkring 22 meter fra Horsensmålet. Tengstedt eksekverede, men igenigen stod Boberg i vejen, så derfor endte de første 45 minutter 1-0 til hjemmeholdet.

2. halvleg bød på flere mål og chancer
Bøttker lagde ud med et skud over mål på en god aflevering fra Anders Dahl, og lige efter er Gæsterne ved at komme igennem, men Priesborg Madsen kom godt på tværs og fik sparket væk.

Efter knapt en times spil kom så målet til 2-0, helt fortjent. Indskiftede Bøndergaard lagde bolden fint af til Carlsen, der med en behersket inderside udplacerede keeperen. Der gik dog ikke mange minutter, før AC Horsens fik reduceret. En dårlig clearing fra SIF-forsvaret havnede lige hos modstandernes Jasshar Beluli, der kunne sende bolden op i målhjørnet uden for Prytzs rækkevidde.

Biller i centrum
Indskiftede Sebastian Biller var i centrum lørdag på U19-holdet, hvor han lavede tre mål, og denne eftermiddag på Future-holdet kom han igen i centrum. I 70. minut blev han spillet flot fri af Priesborg Madsen og afsluttede klinisk i højre side af målet. 3-1, og Biller viste her en udsøgt sparketeknik.

Kort før tid blev den rapfodede Biller nedlagt i et flot raid på ad banen, og der måtte behandling til, men han slap med skrækken og Horsensspilleren slap med en advarsel.

Future Cup-kamp den 6. november 2023, JYSK park
SIF-AC Horsens 3-1 (1-0)
Mål: 1-0 (6) Oliver Sonne, 2-0 (59) Fredrik Carlsen, 2-1 (62) Jashar Beluli, 3-1 (70) Sebastian Biller.
Sådan stillede SIF op: Jacob Pryts, Anders Dahl, Alexander Priesborg Madsen, Joel Felix (74: Sebastian Laustsen), Oliver Sonne (46: Marko Rasmussen), Fredrik Carlsen, Andreas Pyndt,  Oskar Boesen, Søren Tengsted  (46: Julius Nielsen), Magnus Bøttker (66: Sebastian Biller), Tonni Adamsen (46: Asbjørn Bøndergaard)