23. maj 2022

SIF U14 vandt i Århus

William Faber scorede to gange, da Silkeborg IFs U14-mandskab i weekenden vandt med 3-1 over AGF. Til gengæld tabte U19 med 4-0 til de danske mestre FCK, og U13 tabte 2-1 i Vejle.

U19: Silkeborg IF – FCK 0-4 (0-1)

– De danske mestre var for stor en mundfuld for os. Første halvleg var egentlig lige, og vi havde gode perioder med bolden. Vi var også i flere tilfælde gode i det høje pres, og det gav nogle muligheder for at komme hurtigt til afslutninger efter omstillinger. Sådan én burde vi have scoret på allerede efter fem minutter ved stillingen 0-0, da Jeppe Kilden Grøn fik et frit skud fra 10 meter, som deres keeper reddede. I stedet kom de foran kort tid efter. Anden halvleg startede med et mål til dem efter to minutter, og det følte jeg lidt tog pusten fra os. De scorede yderligere to gange midt i halvlegen, og derfra handlede det om at begrænse nederlaget. Mod det bedste hold i rækken skal vi spille op til vores bedste for at få et resultat, og det niveau ramte vi ikke i dag. På trods af fire mål imod synes jeg, at Bastian Holm i målet var blandt de bedste SIFere i sin første kamp i U19 ligaen. Sidste kamp spiller vi i Brøndby på lørdag, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

U14: AGF – Silkeborg IF U14 1-3 (1-2)
Mål SIF: William Faber (2) og Nicolas Olsen

– Som i kampen mod Herning Fremad onsdag aften spillede vi igen en fin første halvleg. Modsat kampen tidligere på ugen, fik vi omsat et spilovertag til to mål – begge scoret af William Faber. Begge mål var i øvrigt resultatet af vores taktiske fokus for kampen – at presse højt og aggressivt – og at skabe gennembrud ved at skabe overtal omkring bolden højt i banen. I første halvlegs sidste minut kom der dog lidt grus i maskinen, da vi valgte at sætte et frispark hurtigt i gang på kanten af eget felt, uden helt at være forberedt på fortsættelsen, og så blev vi straffet af AGF, der puttede en retur ind efter en fin redning af Nicolai Vase. Især spillet med bold nåede ikke samme kvalitet efter pausen. Til tider mindede spillet om det vilde Vesten, hvor begge hold forsøgte at sætte trumf på med det samme via direkte omstillinger. Heldigvis var vi gennem hele kampen solide på de defensive omstillinger, hvor den bagerste del af holdet reparerede godt på en række unødvendige boldtab. Vi burde have lukket kampen på flere gode muligheder i løbet af anden halvleg, men det lykkedes trods alt at punktere kampen fem minutter før tid, da Nicolas Olsen kom først på et frispark fra siden. Samlet set en halvgod kamp på bolden med fine offensive takter, og et SIF hold som over hele kampen spillede med en rigtig god defensiv disciplin, lyder det fra U14-træner Peder Henriksen.

 

U13: Vejle Boldklub – Silkeborg IF 2-1 (1-1)
Mål SIF: Jibril Dezkam

– Det var en god kamp, hvor jeg faktisk mener vi er bedst set over hele kampen. Vi kommer foran efter et flot gennembrudsspil, hvor vi får sat spillet flot op. Vejle scorer kort tid efter på et meget tvivlsomt mål, som lignede en offside. Vejle får presset os ned, og vi holder stand halvlegen ud. Derefter starter vi aggressivt ud igen og kommer til flere muligheder ift. det aggressive pres, men igen kommer Vejle fornemt ud af det, og vi kommer derfor til at løbe meget retur. Vi prøver at få sat nogle spilvendinger på under kampen, men har stadig svært ved at få sat de enkelte relationer med i spillet, som gør, at vi kommer helt igennem. Men jeg ser positive takter, også efter to gode uger med fokus på gennembrudsspillet. Jeg synes, at der kommer lidt for mange udfald igen, hvor vi faktisk lige har brug for, at man stepper op, men igen bliver vi straffet på, at vi holder for mange pauser og ikke får afgjort tingene i de gode perioder. Vi smutter til Esbjerg Cup på onsdag og ser frem til en masse gode kampe og god social tur for spillerne, fortæller U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen