6. januar 2020

SIF-truppen igang: Fokus på overlevelse

SIF-truppen igang: Fokus på overlevelse

SIF-spillerne mødte mandag formiddag ind til årets første træning på JYSK park. Med 43 dage til forårspremieren mod AaB er fokus allerede stillet skarp på mission overlevelse.

SIF’s spillere, trænere og øvrige sportslige stab vil gøre alt i bestræbelserne på at overleve i Superligaen. Det var den helt store overskrift, da superligatruppen mandag morgen mødte ind til årets første træning på JYSK park. Udgangspunktet er en 14. plads med tre point til Esbjerg på 13. pladsen og syv til Hobro, der er nummer 12, men på trods af vanskelige udsigter, var overlevelse fokus-punktet fra første dag.

– Vi tror på, at vi kommer stærkere ud til foråret, og vi tror på, at vores mission om at overleve vil lykkes, slog cheftræner Kent Nielsen fast, da det første trænings-pas var gennemført.

I første omgang handler det om at få det bedst mulige udgangspunkt i de sidste seks kampe i grundspillet, startende med hjemmekampen mod AaB 16. februar kl. 14.00 på JYSK park. Siden venter et intenst gruppespil om at undgå puljens sidsteplads, der udløser direkte nedrykning.

– Det er rart at være igang igen. Oven på et efterår, hvor vi var presset på mange fronter, trængte spillerne til ferie, men det er også min erfaring, at man ret hurtigt glæder sig til at komme igang igen. Fodbold er en stor del af ens liv, og det er glæden ved at arbejde med tingene, der driver én, fortsatte Kent Nielsen.

Han regner med at skulle bruge relativt kort tid på det fysiske arbejde – at komme i form.

Stærkere i løbet af efteråret
– I dagens fodbold holder spillerne sig i form, også når de har fri. Så jeg regner med at vi har det fysiske helt på plads allerede om en uge eller halvanden. Det betyder, at vi relativt hurtigt kan komme i dybden med selve spillet.

– Det er indiskutabelt, at vi kunne have ønsket os bedre resultater i efteråret, men når det er sagt, så synes jeg, at vi blev stærkere hen over efteråret. Meget af det vi gør, er godt, og det er ikke viljen, der manglre. At vi så kom til at mangle noget erfaring og kvalitet hen ad vejen er rigtigt. Men vi tror på, at vi er blevet stærkere, sagde Kent Nielsen.

Massop på græs og landsholdstrio på gennemrejse
Til årets første træning kunne Kent Nielsen glæde sig over at se Milan Massop tilbage på træningsbanen. Han trænede med i spil-øvelserne i de første 45 minutter, og det gik fint. Også Marc Rochester deltog på lige fod med de øvrige ligesom Valance Nambishi også ser ud til at være sin skade kvit.

Jeppe Okkels, Mads Emil Madsen og Frederik Alves var alle til stede, men mandag blev både årets første træningsdag på JYSK park for de tre – og den sidste i en uges tid. I morgen drager de tre SIF-spillere med det danske U21-landshold på træningslejr i Tyrkiet, hvor der ud over daglig landsholdstræning også venter en kamp mod Slovakiet på søndag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen