13. september 2021

SIF topper U19 Ligaen – se highlights fra lørdagens sejr

Silkeborg IFs U19-hold er kommet flyvende fra start i den nye sæson med fire sejre i fire kampe. Lørdag gik det ud over FC Nordsjælland – blandt andet på to scoringer af Lasse Kaihøj.

Fire kampe, fire sejre og en målscore på 11-4. Så kan den ged vist ikke barberes mere tyndpelset, og lørdag blev det igen til en sejr, da FC Nordsjælland blev sendt hjem til det nordsjællandske med et 4-3 nederlag. Se highlights fra kampen her.

Lasse Kaihøj bragte SIF i front, inden FCN tog føringen i løbet af første halvleg – men i anden halvleg satte SIFerne trumf på med tre hurtige scoringer fra Marcus Baggesen, Yunu Akbayir og igen Lasse Kaihøj, og trods et par scoringer fra gæsterne, var det altså SIF, der tog alle tre point og dermed førstepladsen i landets bedste ungdomselite-række.

Næste opgave for de unge SIFere er på lørdag i Vejle mod VB, der ligger på sjettepladsen i ligaen. Se stillingen her

U19 Liga:

Silkeborg IF – FC Nordsjælland 4-3 (1-2)

Målscorere for SIF: 1-0 Lasse Kaihøj, 2-2 Marcus Baggesen, 3-2 Yunus Akbayir, 4-2 Lasse Kaihøj