31. oktober 2019

SIF-talent til England med landsholdet

SIF-talent til England med landsholdet

Eskild Dall fra SIF’s U17 Liga-hold er udtaget til U17-landsholdet, der spiller en miniturnering i England i november.

Eskild Dall spiller til dagligt på SIF’s U17 Liga-hold. Midt i november spiller han landskampe mod England og Tjekkiet for det danske U17-landshold. Foto: Ulla Myrhøj.

SIF-talentet Eskild Dall skal en tur til England i november. Han er udtaget til det danske U17-landshold, der 15. og 17. november spiller mod henholdsvis England og Tjekkiet. Kampene bliver spillet lidt nord for Birmingham, den første mod England i Alfreton og den anden mod Tjekkiet i Burton upon Trent.

Eskild Dall var senest med det danske U17-landshold til den indledende kvalifikationsrunde om at komme til EM i maj og juni 2020. Turneringen blev spillet i Helsingborg i starten af oktober, og Danmark gjorde rent bord med sejre over Færøerne, Litauen og Sverige. Dermed er Danmark videre til Elite Round i marts, hvor det gælder de endelige placeringer om at komme med til slutrunden. Kampene i England er et led i forberedelserne til den opgave.

Eskild Dall spiller til dagligt på SIF’s U17-hold. Han er noteret for i alt 15 ungdomslandskampe for Danmark, 11 på U16-landsholdet, 3 på U17-landsholdet og en enkelt på U18-landsholdet.

U17-landsholdets program i England:
Fredag 15. nov. kl. 20.00 i Alfreton: England – Danmark
Søndag 17. nov. kl. 15.00 i Burton upon Trent: Tjekkiet – Danmark

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen