31. oktober 2019

SIF-talent til England med landsholdet

SIF-talent til England med landsholdet

Eskild Dall fra SIF’s U17 Liga-hold er udtaget til U17-landsholdet, der spiller en miniturnering i England i november.

Eskild Dall spiller til dagligt på SIF’s U17 Liga-hold. Midt i november spiller han landskampe mod England og Tjekkiet for det danske U17-landshold. Foto: Ulla Myrhøj.

SIF-talentet Eskild Dall skal en tur til England i november. Han er udtaget til det danske U17-landshold, der 15. og 17. november spiller mod henholdsvis England og Tjekkiet. Kampene bliver spillet lidt nord for Birmingham, den første mod England i Alfreton og den anden mod Tjekkiet i Burton upon Trent.

Eskild Dall var senest med det danske U17-landshold til den indledende kvalifikationsrunde om at komme til EM i maj og juni 2020. Turneringen blev spillet i Helsingborg i starten af oktober, og Danmark gjorde rent bord med sejre over Færøerne, Litauen og Sverige. Dermed er Danmark videre til Elite Round i marts, hvor det gælder de endelige placeringer om at komme med til slutrunden. Kampene i England er et led i forberedelserne til den opgave.

Eskild Dall spiller til dagligt på SIF’s U17-hold. Han er noteret for i alt 15 ungdomslandskampe for Danmark, 11 på U16-landsholdet, 3 på U17-landsholdet og en enkelt på U18-landsholdet.

U17-landsholdets program i England:
Fredag 15. nov. kl. 20.00 i Alfreton: England – Danmark
Søndag 17. nov. kl. 15.00 i Burton upon Trent: Tjekkiet – Danmark

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 02.04. kl. 14.00
Scroll til toppen

Menu