29. august 2018

SIF-talent spiller finale i Sverige

SIF-talent spiller finale i Sverige

Sebastian Jørgensen og det danske U19-landshold spiller i dag mod Østrig.

To timer før SIF løber på banen i Hvidovre, skal talentfulde Sebastian Jørgensen i kamp med det danske U19-landshold. 18-årige Jørgensen spiller i øjeblikket landsholdsturnering i den svenske by Gävle nord for Stockholm, og Danmark kvalificerede sig til fire-nationers turneringens finale mod Østrig ved at besejre Norge i fredags.

I den kamp spillede Sebastian Jørgensen med fra start og blev vekslet i pausen som led i en større rokade, hvor ialt fire kom ind og fire gik ud. SIF’s A+ træner Dennis Pedersen overværede kampen mod nordmændene.

– Sebastian spillede på højrekanten i en rolle, der ligner den han har i SIF. Han begyndte godt og var med i gode angreb, og faktisk havde han en god scoringsmulighed allerede i det første minut. Han fik vist, at han er en dygtig spiller, der også er parat til at passe sine defensive pligter, lyder det fra Dennis Pedersen i Sverige.

Kampen mod Østrig, der vandt sin første kamp over værterne fra Sverige, spilles kl. 17.00. Herefter returnerer Sebastian Jørgensen til Silkeborg, hvor han deltager i forberedelserne til søndagens hjemmekamp mod FC Helsingør på JYSK park.

Køb billet til SIF-FC Helsingør her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen