8. september 2018

SIF-talent med i dansk sejr over Norge

SIF-talent med i dansk sejr over Norge

Sebastian Jørgensen var med fra start, da Danmark fredag spillede den første kamp ved turnering i Sverige.

SIF’s 18-årige stortalent, Sebastian Jørgensen, var med fra start, da det danske U19-landshold sidst på eftermiddagen fredag spillede den første kamp ved firenationers-turneringen i svenske Gävle nord for Stockholm. Danmark vandt 2-1 efter 0-0 ved pausen, og Sebastian Jørgensen var med i de første 45 minutter, hvorefter han blev udskiftet som en del af en større rokader, hvor fire spillere blev vekslet.

Danmark var presset i 1. halvleg, men det lykkedes at holde nullet. Norge kom foran efter 64 minutter, men på et flot comeback i det sidste kvarter lykkedes det Danmark at vinde kampen. I det 74. minut knaldede Nicolai Baden (Juventus) bolden ind i det korte hjørne, og i det 81. minut blev Oliver Klitten (AaB) matchvinder, da hans skud sneg sig i nettet.

Danmark spiller igen mandag, hvorefter Sebastian Jørgensen returnerer til Søholt og er med i forberedelserne til næste hjemmekamp mod FC Helsingør søndag d. 16. september kl. 13.45. SIF-talentet er dermed ikke med SIF mandag i udekampen mod Hvidovre.

Køb billet til hjemmekampen mod FC Helsingør her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen