3. december 2018

SIF-talent greb chancen på U16-landsholdet

SIF-talent greb chancen på U16-landsholdet

Eskild Dall fra SIF’s U17-hold har været med U16-landsholdet til mini-turnering i Bruxelles, hvor han viste sig flot frem.

SIF-talentet Eskild Dall gjorde en god figur, da han i sidste uge var med det danske U16 landshold til en mini-turnering i Bruxelles. Landsholdet vandt begge sine kampe i turneringen, 3-0 over Portugal og 2-1 over værtsnationen Belgien.

– Opgøret mod Portugal blev en meget flot kamp, og Eskild Dall scorede Danmarks første mål og leverede en fin kamp. Lørdag mod Belgien leverede Danmark varen igen og vandt 2-1 efter 2-0 ved pausen. En lige kamp hvor Danmark var en tak bedre og kunne have vundet større. Eskild spillede de sidste 20 minutter – han greb chancen og leverede et godt indhop. To gode kampe mod nogle af de allerbedste – nummer 5 og 7 på verdensranglisten, fortæller SIF’s A+ træner Dennis Pedersen, der var med på turen som assistent-træner for landstræner Michael “Mex” Pedersen.

Mandag og tirsdag i sidste uge trænede U16-landsholdet på Frems baner i Valby inden afgang til Bruxelles onsdag. Mini-turneringen foregik på det belgiske fodboldforbunds anlæg, hvor danskerne også var indkvarteret på centrets hotel.

– Det er et næsten nyt anlæg, der primært benyttes af det belgiske landshold, med fem udendørs baner, en kunstgræsbane og en indendørs bane – dog ikke i fuld størrelse. Anlægget rummer også moderne fitness center – og det hotel, vi var indkvarteret på, fortæller Dennis Pedersen om de fine forhold.

Som resultaterne antyder råder Danmark over et særdeles talentfuldt kuld fra 2003. I alt 20 spillere incl. SIF’s Eskild Dall var med, og de optræder alle til dagligt i den danske U17 Liga.

– Der er helt sikkert flere af spillerne på denne årgang, der når allerhøjeste niveau. Det er en lidt unik årgang, siger Dennis Pedersen.

Se oversigt over spillerne på Danmarks U16-landshold her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen