3. december 2018

SIF-talent greb chancen på U16-landsholdet

SIF-talent greb chancen på U16-landsholdet

Eskild Dall fra SIF’s U17-hold har været med U16-landsholdet til mini-turnering i Bruxelles, hvor han viste sig flot frem.

SIF-talentet Eskild Dall gjorde en god figur, da han i sidste uge var med det danske U16 landshold til en mini-turnering i Bruxelles. Landsholdet vandt begge sine kampe i turneringen, 3-0 over Portugal og 2-1 over værtsnationen Belgien.

– Opgøret mod Portugal blev en meget flot kamp, og Eskild Dall scorede Danmarks første mål og leverede en fin kamp. Lørdag mod Belgien leverede Danmark varen igen og vandt 2-1 efter 2-0 ved pausen. En lige kamp hvor Danmark var en tak bedre og kunne have vundet større. Eskild spillede de sidste 20 minutter – han greb chancen og leverede et godt indhop. To gode kampe mod nogle af de allerbedste – nummer 5 og 7 på verdensranglisten, fortæller SIF’s A+ træner Dennis Pedersen, der var med på turen som assistent-træner for landstræner Michael “Mex” Pedersen.

Mandag og tirsdag i sidste uge trænede U16-landsholdet på Frems baner i Valby inden afgang til Bruxelles onsdag. Mini-turneringen foregik på det belgiske fodboldforbunds anlæg, hvor danskerne også var indkvarteret på centrets hotel.

– Det er et næsten nyt anlæg, der primært benyttes af det belgiske landshold, med fem udendørs baner, en kunstgræsbane og en indendørs bane – dog ikke i fuld størrelse. Anlægget rummer også moderne fitness center – og det hotel, vi var indkvarteret på, fortæller Dennis Pedersen om de fine forhold.

Som resultaterne antyder råder Danmark over et særdeles talentfuldt kuld fra 2003. I alt 20 spillere incl. SIF’s Eskild Dall var med, og de optræder alle til dagligt i den danske U17 Liga.

– Der er helt sikkert flere af spillerne på denne årgang, der når allerhøjeste niveau. Det er en lidt unik årgang, siger Dennis Pedersen.

Se oversigt over spillerne på Danmarks U16-landshold her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen