18. august 2020

SIF spiller VAR-kamp i Ikast onsdag

SIF spiller VAR-kamp i Ikast onsdag

Onsdag formiddag spiller SIF på Ikast Stadion mod AC Horsens. Kampen er et led i forberedelserne af VAR til den kommende sæson.

De danske superliga-dommere er i øjeblikket i fuld gang med at øve sig på næste sæsons indførelse af VAR – video assistant referee. Det sker med en række test-kampe i Ikast i denne uge, og i morgen er SIF involveret i en af dem. Kl. 10.30 spiller SIF mod AC Horsens på kunstgræsbanen på det gamle Ikast Stadion. Kampen spilles uden adgang for offentligheden.

Cheftræner Kent Nielsen har valgt at stille med et hold bestående af U19 spillere og en del af de trup-spillere, der ikke fik så meget spilletid i fredags, da SIF vandt 3-1 over SønderjyskE i en testkamp.

SIF stiller med U19-målmand Esben Lange og en bagkæde bestående af Oscar Fuglsang, Jeppe Gertsen, Alexander Buch og Emil Junge. Midtbanen består af Pelle Mattsson, Valance Nambishi og Jeppe Kilden-Grøn, mens de offensive pladser dækkes af Niclas Holm Pedersen, Alexander Lind og Anders Dahl. På bænken har SIF Nichlas Mehl, Jonathan Falbe og Lasse Bak Laursen.

I alt bliver der spillet fem kampe i løbet af onsdag i Ikast. SIF’s kamp mod AC Horsens er den første, hvorefter Randers og Viborg mødes i den næste, derefter Hobro-Vejle, Esbjerg-AaB og danmarksserieholdene Varde og Tjørring i den sidste.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen