31. maj 2024

SIF skriver med U17-topscorer

Sebastian Christoffersen, der er topscorer på U17-holdet, har indgået en traineeaftale med SIF.

Silkeborg IF har sikret sig en traineeaftale med sin talentfulde topscorer på U17-holdet, Sebastian Christoffersen.

Aftalen, der blev underskrevet fredag, glæder SIF’s talentchef Peter ‘PC’ Hansen.

– Sebastian er en lokal dreng, der har været i klubben siden U13. Inden da spillede han i de lokale klubber KFUM og Mariehøj Kammeraterne, og efterfølgende har han gået på Sølystskolen, Talent Team og Silkeborg Efterskole. Det er altid dejligt at skrive med vores egne drenge, siger PC og fortsætter.

– Sebastian har gennemgået en flot udvikling over tid og scoret mange mål på U17. Han er arbejdsom og dedikeret, og nu får han optimale forudsætninger for at fortsætte sin udvikling i SIF’s ungdomssetup, når han efter sommer rykker op på U19, siger talentchefen.

Angriberen selv er meget glad for den ny aftale.

– Det er jo det, jeg altid har drømt om, og aftalen betyder, at trænerne her i SIF har været tilfredse med mit spil og min udvikling. Det er altid rart at blive belønnet for sit hårde arbejde, siger Sebastian Christoffersen og fortsætter.

– Jeg skal fortsætte med præstere godt til træning og i kamp, og nu får jeg gode muligheder for at koncentrere mig endnu mere om fodbolden. Jeg skal lave masser af mål og arbejde hårdt, så jeg kan tage de næste skridt i min udvikling.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen