30. juni 2021

SIF skriver kontrakt med to talenter

Alexander Prisborg Madsen og Malthe Wallin har skrevet ungdomskontrakter med SIF. “En drøm der går i opfyldelse,” siger de to 16-årige talenter.

Billedtekst: Alexander Priesborg Madsen (t.h.) og Malthe Wallin har underskrevet tre-årige ungdomskontrakter med SIF. 

De to SIF-talenter, Alexander Priesborg Madsen og Malthe Wallin, har skrevet tre-årige ungdomskontrakter med SIF. Til dagligt spiller de på SIF’s U17-hold, hvor de også optræder i næste sæson.

– Jeg er både glad og stolt. Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse, og noget jeg har drømt om lige siden jeg skiftede til SIF, siger Malte Wallin, der ind fra Kjellerup IF som 11-årige.

– Det er en dejlig følelse at sidde med i kroppen. Jeg er rigtig glad, supplerer Alexander Priesborg Madsen, der spillede i ØBG, indtil han blev sluset ind på Talent Team og 7. klasse på Sølystskolen.

Omskolet til nye positioner
De to 16-årige talenter har det til fælles, at de i den forgangne sæson er blevet omskolet til nye positioner, hvilket har styrket deres udvikling i en grad, så de har præsteret sig til en tre-årig ungdomskontrakt. Da de begge indleder den tre-årige HHX-uddannelse på College360 efter sommerferien, passer det med at aftalerne udløber, når de bliver studenter.

Alexander Priesborg Madsen spillede positionen som angriber i de første år i SIF, men er i denne sæson flyttet ned i det centrale forsvar.

Mod og frækhed
– Den omskoling har han klaret flot. Han har en fin teknik, er god til at føre bolden fremad banen, og qua sin tidligere rolle som angriber har han også både mod og frækhed. Desuden er han fysisk stærk og god i én mod én situationerne og i hovedspillet. Tingene kan stadig forfines, men Alexander er godt på vej, siger SIF’s talentchef P.C. Hansen.

Malthe Wallin er oprindeligt central-forsvarer, men er blevet rykket op på den centrale midtbane i den netop afsluttede sæson.

Boldfast på central midt
– Han er i besiddelse af en god teknik og gode sparkefærdigheder og han fordeler spillet godt, både det korte og det lange. I SIF uddanner vi vores spillere til at være meget i boldbesiddelse, og dér passer han godt ind, fordi han er en meget boldfast spiller at have inde på den centrale midtbane, siger P.C. Hansen videre.

Både Alexander Priesborg Madsen og Malthe Wallin drømmer stort.

Store drømme
– Når de tre år er gået, drømmer jeg om en plads i SIF’s førsteholdstrup. Og den helt store drøm er at komme til en af de store klubber. Det kunne være Chelsea, siger Malthe Wallin, der har London-klubben fra Stamford Bridge som sin favorit.

– Jeg håber at jeg i de næste tre år udvikler mig så meget, at SIF vil forlænge med mig, og at jeg kan få kampe i Superligaen, lyder det fra Alexander Priesborg Madsen.

– Nu må vi se, hvor det ender. Qua deres omskoling mener vi, at de er havnet på den rigtige hylde, og man skal slet ikke blive overrasket, hvis de går hen og bliver ungdomslandsholdsspillere, siger P.C. Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen