1. december 2022

SIF sikrer sig William Kirk på U-kontrakt

Den offensivt indstillede William Kirk er blevet belønnet for sin fine udvikling og har fået en U-kontrakt med Silkeborg IF.

William Kirk er 15 år og kom lige som Mikkel Øxenberg til SIF i sommeren 2021 fra Ringkøbing IF. Kirk spiller som 10’er eller kant på SIFs U17-hold, og det har han gjort med tilstrækkelig overbevisning til, at han nu er kommet på U-kontrakt i SIF.

– William Kirk er en teknisk dygtig fodboldspiller med et godt drive, som er dygtig til at sætte sig selv og sine holdkammerater i scene – og så har han et godt skud, når han nærmer sig feltet. Han blev således en af de mest scorende på U15-trinnet, hvor han også blev kåret som årets spiller. I år er det lidt sværere for William, da han spiller mod nogle, som er et år ældre – men jeg er ikke tvivl om, at det kommer han hurtigt efter, når fysikken kommer mere på plads. William er ud over en dygtig fodboldspiller en dreng med stor tro på egne evner, og han er ligeledes rigtig god til at få det bedste frem i sine holdkammerater. Jeg ser klart en kommende leder i William, som er en spiller, der giver meget til vores i forvejen gode miljø, siger talentchef Peter ”PC” Hansen.

William Kirk går på Silkeborg Efterskole frem til sommeren 2023, hvorefter han overgår til en ungdomsuddannelse – mens den fodboldmæssige uddannelse altså fortsætter i SIF.

– Jeg er meget glad for at være her. Vi har et godt hold og et godt kammeratskab, og vi spiller en type fodbold, som passer godt til mig. Der er et rigtig godt set-up, som udvikler os spillere, og så synes jeg også bare, at der er mange gode mennesker i klubben. Jeg synes, at jeg har en fin teknik og kan godt lide at spille kombinationsspil sammen med de andre på holdet. Vi spiller os frem til mange afslutninger, og så er det jo også fedt at kunne sparke den ind selv en gang i mellem. Lige nu er jeg glad for at gå på Silkeborg Efterskole i kombination med at spille fodbold i SIF, og når min tid på efterskolen slutter, glæder jeg mig til at skifte til en ungdomsuddannelse i byen og sideløbende fortsætte min udvikling på banen. Drømmen er at spille på SIF’s førstehold, og jeg er glad for og stolt af at nu være kommet på en U-kontrakt i klubben, siger William Kirk.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen