30. maj 2019

SIF siger farvel til Vendelbo

SIF siger farvel til Vendelbo

Midtbanespilleren Mikkel Vendelbo’s kontrakt i SIF udløber med udgangen af denne sæson, og den bliver ikke forlænget.

Mikkel Vendelbo bliver ikke en del af den SIF-trup, der spiller i Superligaen næste sæson. Hans kontrakt med klubben udløber med udgangen af juni, og den bliver ikke forlænget. Den 31-årige midtbanespiller er gennem sine fire sæsoner i SIF noteret for 113 kampe og fem mål.

– Jeg kommer til at savne mine holdkammerater. Det er nogle gode gutter, og jeg havde gerne taget turen med dem op i Superligaen. Sådan bliver det ikke, og sådan er det. Nu kigger jeg fremad, siger Mikkel Vendelbo, der kigger sig om efter en ny klub.

Både på de indre linier i SIF og blandt fansene har Mikkel Vendelbo været skattet. Fansene udtrykte deres respekt for Mikkel Vendelbo op til sæsonens sidste kamp mod Nykøbing FC med et banner med opfordringen: Forlæng med Vendelbo.

– Det rørte mig, og jeg var glad for deres tilkendegivelse. I det hele taget vil jeg gerne sige kæmpe tak til klubbens fans, der har bakket flot op om holdet, siger Mikkel Vendelbo.

SIF’s sportschef Jesper Stüker lægger ikke skjul på, at det har været en svær beslutning, at Vendelbo ikke længere skal være en del af truppen.

– Mikkel er en fantastisk fyr og top-professionel. Han har ydet en fantastisk indsats for SIF gennem de fire sæsoner, han har været hos os. Det skal han have stor tak for, siger Jesper Stüker.

– Når det alligevel ikke blev til en forlængelse, hænger det sammen med , at vi skal have truppen til at harmonere i forhold til de positioner, hvor vi har bedst af at styrke os med det budget, vi har til rådighed. Og der er mange om buddet i den nuværende trup til positionerne på den centrale midtbane, hvor Vendelbo også er bedst. SIF ønsker Mikkel alt det bedste videre i karrieren, fortsætter SIF’s sportschef.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen