29. maj 2019

Kom til talent-parade på JYSK park

Kom til talentparade på JYSK park

AGF kommer på besøg på JYSK park lørdag til kampe i både U17 Ligaen og U19 Ligaen. For SIF’s U17-talenter står der mesterskab på spil.

Fremtidens profiler spiller lørdag eftermiddag på JYSK park, når SIF tager imod AGF i både U19- og U17-Ligaen. Det er sidste hjemmekamp i sæsonen for de to ungdoms-elitehold og næstsidste kamp af sæsonen.

Mest står der på spil for Jesper Mikkelsens U17-mandskab, der kæmper en tæt kamp med FC Nordsjælland om det danske mesterskab. Begge mandskaber har to kampe tilbage, og FC Nordsjælland fører inden weekendens runde med ét point.

– Da vi mødte AGF sidst, afgjorde vi kampen dybt inde i dommerens overtid, da Frederik Carstensen flot sparkede bolden i kassen til slutresultatet 2-1 til os. Jeg håber, at vi igen kan trække det længste strå, og at vi i den sidste hjemmekamp i Ligaen på JYSK park kan hive endnu en god præstation frem, siger U17-træner Jesper Mikkelsen til Kampmagasinet SIF Elite.

FC Nordsjælland møder samtidig Vejle på hjemmebane. I sidste runde har SIF AaB ude, mens FC Nordsjælland skal en tur til Esbjerg. Begge kampe spilles næste lørdag, 8. juni. Forinden spiller SIF’s U17-hold finale i DBU Jyllands pokalturnering. Det er tirsdag kl. 18.00 på JYSK park, hvor FC Midtjylland er finale-modstander.

Fine U19-takter
U19 Liga-holdet har vist fine takter på det seneste og kan med en god afslutning på sæsonen rykke sig nogle pladser i tabellen. Inden opgøret mod AGF ligger SIF på 11. pladsen, men blot tre point fra lørdagens modstander på 8. pladsen.

– Det bliver igen en svær kamp. Sidst vi spillede mod AGF, tabte vi 0-2 mod et godt spillende AGF-hold. Jeg tror dog på, at hvis vi kan ramme vores topniveau, bliver det også svært for AGF, siger Thomas Loft, der stopper som U19-træner efter denne sæson, til Kampmagasinet SIF Elite.

– Derfor vil jeg gerne sige tak til U19-forældrene, som har været en fornøjelse at have et samarbejde med. I har nogle fantastiske drenge, siger Loft til Kampmagasinet SIF Elite.

Sidste turneringskamp for U19-holdet er på næste lørdag, 8. juni, mod AaB ude. Derefter venter finalen i DBU Jyllands pokalturnering. Den spilles onsdag 12. juni kl. 19.00 på Bjerget i Kjellerup, hvor Viborg FF er finalemodstander.

Program lørdag på JYSK park:
U19 Liga:
13.00: Silkeborg IF – AGF
U17 Liga:
15.30: Silkeborg IF – AGF

Læs Kampmagasinet SIF Elite her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen