5. marts 2024

SIF-sejr i reservekamp mod FCN

Reserverne sikrede mandag en sejr på 3-2 over FCN’s ditto – nu ser vi fremad mod en vigtig opgave søndag på JYSK park mod AGF.

Mandag spillede SIF reservekamp i Farum på Right to Dream Park, og det blev til en sejr på 3-2 over FC Nordsjælland.

Kasper Kusk bragte SIF i front efter 20 minutter efter en opløftende indledning på opgøret, hvor selvsamme Kusk havde drejet et hjørnespark på overliggeren få minunder forinden. Også Oskar Boesen burde have fået netmaskerne til at blafre i Farum – men efter en halv times tid begyndte kampen at ændre karakter.

Værterne udlignede til 1-1 efter et dybdeløb, hvor der blev afsluttet listigt over Aske Andresen.

Anden halvleg fik er meget ærgerlig åbning, da Aske Andresen måtte lade sig udskifte med en skade og give plads i målet til Nicolai Larsen.

Vores førstekeeper kunne ikke gøre noget ved FCN’s 2-1-scoring efter 68 minutter, der blev skabt efter et boldtab midt på banen.

SIF’erne lagde et massivt tryk i slutfasen, og med ti minutter igen udlignede Asbjørn Bøndergaard efter en smuk frispilning fra Callum McCowatt.

Vores newzealandske offensiv-spiller tog selv hovedrollen fem minutter senere, da han sikrede sejren efter et helstøbt opspil fra bagkæden.

3-2 til SIF i en begivenhedsrig reservekamp i Farum.

Husk, vi søndag spiller hjemme mod AGF, hvor vi har brug for jeres støtte til at få tre point og dermed sikre pladsen i top-seks. Køb billet her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg