15. februar 2021

SIF-reserver storsejrede i test mod Holstebro

Det blev 6-2 til SIF i mandagens reservetest mod Holstebro. Alexander Lind scorede tre af SIF’s mål, Emil Holten to og Nicklas Røjkjær ét.

På en overbevisende 1. halvleg sikrede SIF sig mandag aften en stor-sejr over Holstebro i en træningskamp for reserverne.6-2 endte det på JYSK park. Alexander Lind scorede tre mål, Emil Holten to mens det sidste SIF-mål blev signeret af Nicklas Røjkjær.

SIF satte sig tungt og solidt på kampen fra start, og man skulle da heller ikke vente længe på det første mål. Efter blot fire minutter udnyttede Emil Holten god plads i Holstebro-forsvaret til at bringe SIF i front.

To minutter senere flækkede Alexander Lind bolden på stolpen, og i det 12. minut kom han på måltavlen, da Nicklas Røjkjær spillede Emil Holten fri i dybden, hvorefter målscoreren til 1-0 spillede den fladt ind foran mål, hvor en fri Alexander Lind havde let ved at sende den i nettet.

Afklapsning under opsejling
Det lignede en afklapsning af de slemme for gæsterne fra nordvestjylland, der til dagligt frister en tilværelse i bunden af 2. divisions gruppe 1, og er i gang med forberedelserne til forårspremieren 6. marts mod B93.

Slemt blev værre for gæsterne i det 19. minut, da Alexander Lind igen stod fri tæt under mål og havde nemt ved at omsætte Nicklas Røjkjærs assist i endnu en scoring. Kort efter kom Nicklas Røjkjær på scoringstavlen til 4-0, da han udnyttede den mulighed, der opstod efter en hurtig SIF-omstilling, der tillod SIF-offensiven at brodere sig gennem de rester af et forsvar, gæsterne havde efterladt på egen banehalvdel. Midtvejs i halvlegen blev det 5-0, da Emil Holten udnyttede et straffespark begået mod Nicklas Røjkjær, og Holstebro lignede efterhånden et hold, der helst var blevet hjemme.

Ungt firkløver skiftet ind
Efter et kvarters scoringspause stod Alexander Lind for sit tredje mål fem minutter før pausen – igen efter et kvikt omstillings-angreb, hvor Nicklas Røjkjær endte med at sætte Lind op til endnu en scoring tæt under mål. Det blev samtidig halvlegens sidste scoring.

SIF-træner Pedre Knudsen benyttede pausen til at skifte på fire positioner, og det gav chancen til det unge U19-firkløver Oscar Fuglsang, Frederik Carstensen (søndagens debutant på SIF’s bedste hold), Jonathan Pank og Asbjørn Bøndergaard. Også Holstebro foretog nogle rokader og fremstod mere friske i benene fra 2. halvlegs indledning.

En misforståelse i SIF-forsvaret førte da også til Holstebro-scoring efter en times spil, målet scoret af den tidligere SIF’er Bo Balder. Der var blevet længere mellem SIF-chancerne, og Holstebro fremstod som et mere kompakt hold, hvor SIF’erne fik sværere ved at spille sig gennem kæderne.

Det blev også reducering til 6-2 midt i halvlegen, og Holstebro kunne trods alt tage hjem med den tilfredshed, der ligger i at vinde de sidste 45 minutter med 2-0.

Reservehold, træningskamp, mandag 15. februar kl. 17.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Holstebro B 6-2 (6-0)
Mål: 1-0 Emil Holten (4.), 2-0 Alexander Lind (12.), 3-0 Alexander Lind (19.), 4-0 Nicklas Røjkjær (22.), 5-0 Emil Holten (str., 25.), 6-0 Alexander Lind (41.), 6-1 Bo Balder (60.), 6-2 (71.)
Silkeborg IF (4-3-1-2): Stan van Bladeren – Andres Sønderby (46.: Oscar Fuglsang), Alexander Busch, Anders Hagelskjær (46.: Jonathan Pank), Valance Nambishi – Anders Dahl, Pelle Mattsson, Jeppe Kilden Grøn – Nicklas Røjkjær (46.: Asbjørn Bøndergaard) – Alexander Lind, Emil Holten (46.: Frederik Carstensen).