19. november 2019

SIF og FCM delte i uskøn reserve-kamp

Det blev 1-1 mellem SIF og FC Midtjylland i tirsdagens kamp i Reserveligaen på JYSK park. Det var årets sidste kamp for SIF-reserverne.

I en til tider rodet og uskøn reserveholdskamp spillede SIF og FC Midtjylland tirsdag eftermiddag 1-1 på JYSK park. I en 1. halvleg, hvor FCM var bedst, bragte Rasmus Nicolaisen gæsterne i front på et hovedstødsmål, mens SIF, der kom bedre med i 2. halvleg, udlignede ved Pelle Mattsson midt i halvlegen. Kampen markerede afslutningen på efteråret i Reserveligaen, hvor SIF endte med at hente syv point i seks kampe, mens FCM tog 10.

FCM lagde bedst ud og havde et par gode tilbud indenfor de første 10 minutter, bl.a. følte Manjrekar James sig snydt for et straffespark i en situation, hvor bolden dansede rundt i det lille felt foran SIF-keeper Oscar Hedvalls mål, mens SIF’s første mulighed efter godt 10 minutter gik til Oliver Haurits, der blev spillet fri i dybden og fyrede højrebenet af,så Mikkel Andersen i FCM-målet måtte ud i fuld længde for at klare.

Gæsterne foran efter frispark
FC Midtjylland kom foran midt i halvlegen efter en standard-situation. Et frispark fra Paulinho lige udenfor feltet blev lagt ind foran mål, hvor Rasmus Nicolaisen kom stormen bagfra og headede den i nettet uden chance for Oscar Hedvall.

SIF havde halvlegen igennem svært ved at spille sig frem til chancer, og i pausen ændrede træner Peder Knudsen formation ved at skifte Alexander Lind ind i angrebet som makker til Oliver Haurits, der havde ligget alene på toppen i de første 45 minutter. I forsvaret kom Anders Sønderby ind i stedet for Dennis Flinta.

Ydersiden af stolpen
Det forhindrede dog ikke FCM i fortsat at være mest chanceskabende. Et forsøg på ydersiden af stolpen fra Victor Dawa indledte sidste halvdel af kampen, og kort efter brød Junior Bramado igennem i SIF’s venstre side, men hamrede bolden forbi mål.

Chancerne til SIF var få og små, den største midt i halvlegen igen ved Oliver Haurits, der hamrede Rasmus Carstensens oplæg over mål.

Udligning ved den unge Mattsson
Det var dog et varsel om at bedre tider var på vej for SIF, for minuttet senere faldt udligningen. Pelle Mattsson blev stukket fri i feltet og udplacerede Mikkel Andersen i FCM-målet til udligning.

Målet sprøjtede liv i kampen og i SIF’erne, der havde flere muligheder for yderligere scoringer, men det endte 1-1 i efterårets sidste reservekamp.