20. februar 2020

SIF-keeper: Vi skal bevare fokus i samtlige 90 minutter

SIF-keeper: Vi skal bevare fokus i samtlige 90 minutter

Rafael Romo har haft travlt i målet i denne sæson for SIF. Den 29-årige keeper kan dog se forbedringer i SIF-defensiven, hvor han håber på fuld koncentration i begge halvlege på søndag mod FC København.

Rafael Romo har haft en travl sæson i buret for Silkeborg IF i 3F Superligaen i denne sæson, hvor SIF-defensiven har været særdeles udfordret. Søndag kan det godt gå hen og blive endnu en begivenhedsrig arbejdsdag for venezuelaneren, når FC København kommer på besøg på JYSK park.

– Det er et virkelig stærkt hold, som har mange gode spillere. Så vi skal være kompakte, tro på hinanden og arbejde hårdt, hvis vi skal have et resultat, fortæller Romo, som trods nederlaget til AaB i sidste weekend har set forbedringer i holdets defensive udtryk.

– Vi har arbejdet hårdt i preseason, så vi er mere organiserede nu, hvilket man også kunne se i de første 45 minutter af kampen mod AaB, hvor vi var rigtig gode i defensiven. Men vi mistede fokus efter pausen, og det skal vi arbejde på, lyder det fra Rafael Romo.

Med sine 29 år er målmanden holdets næstældste spiller, og det betyder også, at den 197 cm høje keeper er en af dem, der på SIF-holdet skal tage ansvar. Noget som den venezuelanske målmand er opmærksom på.

– Da jeg kom her vidste jeg godt, at med min erfaring skulle jeg være en af dem, der tager initiativet på holdet, og som hjælper de unge. Og det er også det, som jeg prøver på. Det er ikke nogen nem situation, som vi er i. Vi har mange unge spillere, som har meget talent. Dem skal vi forsøge at give noget selvtillid, så vi kan komme ud af denne her situation, fastslår Romo.

Se målmanden og resten af SIF-holdet i aktion på søndag, når FC København kommer på besøg. Køb din billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen