13. juli 2020

SIF indleder sæsonen midt i september

SIF indleder sæsonen midt i september

Selv om SIF er rykket ned i NordicBet Ligaen følger SIF’erne og de øvrige klubber i den næstbedste række spilletidspunkterne i 3F Superligaen. Det betyder sæsonstart i og omkring weekenden 12.-13. september.

SIF’s nye sæson i NordicBet Ligaen indledes i og omkring weekenden 12.-13. september. Datoplanen for næste sæson er netop blevet offentliggjort, og ifølge den kommer de to bedste fodboldrækker til at køre parløb i forhold til spilleterminer langt hen ad vejen. Dog er der i løbet af efteråret indlagt tre hverdags-runder i NordicBet Ligaen for at skabe plads til senere forårs-start 2021.

Det fremgår også af planen, at NordicBet Ligaen i modsætning til tidligere holder pause, når landsholdet er samlet. Det betyder, at der er tre weekender i efteråret – 5.-6. september, 10-11. oktober og 14.-15. november – hvor der er kamppause på grund af landsholds-aktiviteter.

Sidste runde i efteråret i både 3F Superligaen og NordicBet Ligaen spilles i og omkring weekenden 19.-20. december, og mens 3F Superligaen  indledes 3. februar, går NordicBet Ligaen først igang i og omkring weekenden 13.-14. februar.

Sæsonen 2020/21 bliver den første med den nye struktur, hvor der er 12 hold i de to bedste rækker. I begge ligaer møder alle klubber hinanden ude og hjemme i de første 22 runder, hvorefter turneringen splittes op i to halvdele med 6 hold i hver. De 6 hold spiller også alle mod alle – 10 kampe i alt. De seks øverste i NordicBet Ligaen spiller om oprykning, og de to bedste efter 32 runder rykker op. De seks nederste spiller om at undgå de to nedrykningspladser til 2. division.

Turneringsprogrammet forventes offentliggjort i løbet af august, når ned- og oprykningskampen er afgjort.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen