13. juli 2020

SIF indleder sæsonen midt i september

SIF indleder sæsonen midt i september

Selv om SIF er rykket ned i NordicBet Ligaen følger SIF’erne og de øvrige klubber i den næstbedste række spilletidspunkterne i 3F Superligaen. Det betyder sæsonstart i og omkring weekenden 12.-13. september.

SIF’s nye sæson i NordicBet Ligaen indledes i og omkring weekenden 12.-13. september. Datoplanen for næste sæson er netop blevet offentliggjort, og ifølge den kommer de to bedste fodboldrækker til at køre parløb i forhold til spilleterminer langt hen ad vejen. Dog er der i løbet af efteråret indlagt tre hverdags-runder i NordicBet Ligaen for at skabe plads til senere forårs-start 2021.

Det fremgår også af planen, at NordicBet Ligaen i modsætning til tidligere holder pause, når landsholdet er samlet. Det betyder, at der er tre weekender i efteråret – 5.-6. september, 10-11. oktober og 14.-15. november – hvor der er kamppause på grund af landsholds-aktiviteter.

Sidste runde i efteråret i både 3F Superligaen og NordicBet Ligaen spilles i og omkring weekenden 19.-20. december, og mens 3F Superligaen  indledes 3. februar, går NordicBet Ligaen først igang i og omkring weekenden 13.-14. februar.

Sæsonen 2020/21 bliver den første med den nye struktur, hvor der er 12 hold i de to bedste rækker. I begge ligaer møder alle klubber hinanden ude og hjemme i de første 22 runder, hvorefter turneringen splittes op i to halvdele med 6 hold i hver. De 6 hold spiller også alle mod alle – 10 kampe i alt. De seks øverste i NordicBet Ligaen spiller om oprykning, og de to bedste efter 32 runder rykker op. De seks nederste spiller om at undgå de to nedrykningspladser til 2. division.

Turneringsprogrammet forventes offentliggjort i løbet af august, når ned- og oprykningskampen er afgjort.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu