16. september 2018

SIF i opvisningsstil på JYSK park

SIF i opvisningsstil på JYSK park

En overbevisende indsats førte søndag til 3-0 sejr til SIF over FC Helsingør. Ronnie Schwartz var alle vegne og scorede to gange.

En overbevisende indsats udløste søndag en sikker sejr til SIF på JYSK park. FC Helsingør blev sendt hjem med et nederlag på 3-0, hvor SIF i sær i 1. halvleg sad på det hele. SIF’s nye angriber, Ronnie Schwartz, var her, der og alle vegne og kunne sagtens have scoret mere end de to mål, det blev til inden pausen. Helsingør var bedre med i 2. halvleg, men Magnus Mattsson lagde låg på med scoringen til 3-0 efter fornemt talent-samarbejde med Jeppe Okkels og Sebastian Jørgensen som optakt til scoringen.

Kort proces af plaffeministeren
Cheftræner Michael Hansen havde valgt at fastholde samme start 11-‘er som i sejren på 4-2 over Hvidovre ugen før. Og det gav SIF en drømmestart. I det fjerde minut kom hjemmeholdet i en hurtig omstilling. Stephan Petersen førte bolden frem i lyn-tempo og spillede Ronnie Schwartz på det helt rigtige tidspunkt. SIF’s nye angriber sparkede resolut til bolden lidt udenfor feltet, så den strøg ind i fjerneste målhjørne. Sikke en start, og sikke et mål – Plaffeministerens fjerde i tre kampe.

SIF havde god kontrol på kampen og holdt Helsingør fra chancer. Dermed var det også en naturlig konsekvens af kampbilledet, at der stod SIF på kampens næste store chance. I det 18. minut kombinerede SIF sig godt fremad banen med Jeppe Okkels som iscenesætter. Han sendte bolden ud på kanten til Stephan Petersen, hvis flade indlæg havnede hos Mads Emil Madsen. Den unge Gl. Rye-dreng fik dog dårligt træf på bolden, så den gik over mål.

Tung SIF-dominans
Kort efter var Jeppe Okkels tæt på fra spids vinkel ved baglinjen. Bolden gik under Mikkel Bruhn i Helsingør-målet, men trillede også på tværs af mållinjen. SIF sad tungt på kampen og udnyttede pladsen på kanterne til at skabe chancer og erobre hjørnespark. Efter et sådant var Stephan Petersen tæt på 2-0, men hans skud blev blokeret til et nyt hjørnespark, som gav Ronnie Schwartz en stor chance, men for en gang skyld kiksede Schwartz sit aftræk.

Straffespark og scoring
Seks minutter før pausen tilkæmpede Ronnie Schwartz sig straffespark. Han pressede Mikkel Bruhn, der forsøgte at afdrible SIF-angriberen. Schwartz erobrede bolden, hvorefter Bruhn spændte ben for ham. Den træfsikre angriber tog sig selv af sparket fra 11 meterpletten, og der var da heller ingen pardon. Sikker scoring og 2-0 til SIF i en halvleg, hvor der stort set kun havde været ét hold på banen. Helsingørs eneste chance kom et minut før pausen i form af et skud på stolpen. I angrebet efter havde allestedsnærværende Ronnie Schwarz et forsøg på overkanten af overliggeren.

Helsingør kom bedst ind i 2. halvleg, og tre minutter inde havde Anders Holst et forsøg på overliggren efter et velgennemført angreb. SIF blev presset lidt højere oppe på banen, og det gav et par farlige situationer. Et boldtab af Mads Emil Madsen udenfor feltet 10 minutter inde  halvlegen tvang Peter Friis ud i fuld længde for at afværge en reducering.

SIF fik samlet sig, og efter et par udskiftninger – Svenn Crone måtte trække sig med en skade – var det rendyrket ungdomsarbejde, der var bag målet til 3-0. Jeppe Okkels gik på tværs, spillede Magnus Matsson, videre til indskiftede Sebastian Jørgensen, med det samme tilbage til Mattsson, der havde søgt en position i feltet, og bang, 3-0 til SIF. Et herligt mål.

Kampen var afgjort – det blev en rigtig god eftermiddag på JYSK park.

SIF spiller igen på JYSK park allerede på søndag, hvor Nykøbing FC kommer på besøg. Der er kampstart kl. 13.45, og billet til kampen kan købes her.

Kampen i tal:
NordicBet Ligaen, 9. runde, søndag 16. september kl. 13.45 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Helsingør (2-0)
Mål: 1-0 Ronnie Schwartz (4.), 2-0 Ronnie Schwartz (40.), 3-0 Magnus Mattsson (65.)
Advarsler: Patrick Olsen, Helsingør.
Tilskuere: 2.363
Silkeborg IF (4-4-1-1): Peter Friis – Svenn Crone (64.: Sebastian Jørgensen), Simon Jakobsen, Anders Hagelskjær, Frederik Møller – Stephan Petersen, Mikkel Vendelbo, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels (84.: Casper Sloth) – Marc Rochester (58.: Magnus Mattsson) – Ronnie Schwartz.
Cheftræner: Michael Hansen
FC Helsingør (4-4-1-1): Mikkel Bruhn – Jonas Henriksen, Pascal Gregor, Andreas Holm, Frederik Bay – Matheus Lleria (84.: Nicolas Willumsen), Christian TK Køhler, Patrick Olsen, Carl Lange – Anders Holst – Nicolas Mortensen (73.: Mikkel Basse).
Cheftræner: Peter Feher

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen