11. december 2020

SIF holder fokus på sejren

Kent Nielsen holder fokus på én ting op til lørdagens kamp mod Fredericia: Hvordan vinder SIF?

Kent Nielsen er bevidst om, at SIF trænger til sejr og point efter tre kampe med blot et point. Lørdag venter en svær hjemmekamp mod rækkens nummer tre, Fredericia, der har ét point mere end SIF inden opgøret. Men tiden bliver ikke brugt på at studere tabellen og point-gabet til de to oprykningspladser, hvor Viborg har ni point mere end SIF og Esbjerg syv.

– Vi holder fokus på, hvad det er, der skal til for at vinde kampen. Det er det eneste, vi kan. Det er vigtigt at vinde og få så mange point, som muligt, det siger sig selv, og jo flere kampe, man taber eller sætter point til i, jo sværere bliver det også at nå det mål, vi har. Vi havde selvfølgelig foretrukket at ligge dér, hvor Viborg og Esbjerg ligger, men det gør vi ikke, så det vi bruger vores tid på er, hvordan vi skal slå Fredericia.

SIF-træneren er også bevidst om, at der skal arbejdes hårdt for det, hvis kampen skal give sejr, for SIF er inde i en vanskelig periode.

– Vi ved godt allesammen, at der i løbet af en sæson kommer perioder, hvor man skal slide lidt mere i det for at nå resultaterne. Og der er ingen tvivl om, at vi slider i det i øjeblikket. Fredericia er et fint hold og på nogle områder minder de lidt om os. De er gode på bolden, og deres fire forreste er kreative, fine kombinationsspillere.

– Men jeg ved, at hvis vi toppræsterer, så skal Fredericia være rigtigt dygtige for at holde os tilbage, siger Kent Nielsen og afviser, at han føler sig under pres.

– Som træner tænker du på, hvordan kampen kan vindes. Alle spekulationer om “hvad nu hvis,” kan du ikke deltage i. At der bliver spekuleret, fred være med det. Det er det, man lever under som fodbold-træner. Men jeg kan også helt ærligt sige for trænere generelt, at skuffelsen over at tabe kampe er væsentligt større, end eventuelt følelsen af, at der er spekulationer fra det ene eller det andet sted, siger SIF-træneren.

Kampen spilles lørdag kl. 12.30 på JYSK park og kan ses direkte på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen