16. juli 2018

SIF henter svensk forsvarer

SIF henter svensk forsvarer

24-årige Marcus Johansson har skrevet under på en kontrakt frem til årets udgang med Silkeborg IF. Han træner med første gang mandag

SIF-manager Peter Sørensen har mandag hentet endnu en forsvarsspiller til klubben. 24-årige Marcus Johansson er kommet på en kontrakt af et halvt års varighed i Søhøjlandet.

– Jeg er glad for, at vi har fået aftalen med Marcus på plads. Han viste sig fint frem under forrige uges prøvetræningsophold og kommer til at indgå som en vigtig del af vores defensive kapacitet, siger SIF-manager Peter Sørensen, der også har hentet Svenn Crone og Frederik Møller tidligere i sommerens transfervindue.

Marcus Johansson var med i de to testkampe i forrige uge mod Silkeborg KFUM og AaB, og han demonstrerede fysisk styrke, hurtighed og taktisk disciplin.

– Jeg fik et rigtig godt indtryk af klubben og spillertruppen, og jeg er glad for, at jeg nu er kommet på kontrakt i Silkeborg. Jeg glæder mig til opgaverne og vil gøre mit til at indfri målsætningen om oprykning. Jeg er kommet til Silkeborg for at vinde fodboldkampe, siger Marcus Johansson.

Den 195 cm høje svensker kommer oprindeligt fra Halmstads BK, hvor han har fået sin fodboldopvækst. Han spillede fra 2015-17 i alt 43 førsteholdskampe for den sydsvenske klub i henholdsvis Allsvenskan og den næstbedste række, Superettan (2016). I foråret 2018 spillede han for Jönköping Södra og blev noteret for otte kampe. Marcus Johansson kommer til Silkeborg IF på en fri transfer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen