3. august 2020

SIF henter midtbane-talent i OB

SIF henter midtbane-talent i OB

Den 19-årige midtbanespiller Anders Klynge skifter fra OB til SIF på en tre-årig kontrakt.

Anders Klynge er mandag formiddag kommet på kontrakt i Silkeborg IF frem til sommeren 2023. 

Silkeborg IF har mandag formiddag skrevet en tre-årig kontrakt med den 19-årige midtbanespiller Anders Klynge, der kommer fra OB. Det er sommerens første signing for nedrykkerne fra Søhøjlandet. Anders Klynge har spillet seks kampe på det fynske superliga-hold, alle i de afsluttende kampe af denne sæson. Blandt andet fik han fuld tid for fynboerne, da SIF i gruppespillets sidste kamp vandt 3-1 i Odense. Han har desuden været med til at vinde U19 Ligaen for OB i den seneste sæson og kan således kalde sig dansk mester.

– Anders Klynge er en spiller, der passer godt ind i SIF’s spillestil. Han er en god pasningsspiller og har gode relationelle færdigheder, og så dækker han fire midtbanepladser. Vi tror på ham i konkurrencen om at spille med om pladserne på SIF’s hold i NordicBet Ligaen, siger sportschef Jesper Stüker.

SIF har hentet midtbane-talentet transfer-frit efter at hans kontrakt på Fyn udløb. Nu glæder Anders Klynge sig til et nyt kapitel i karrieren, der først lige er begyndt at tage fart.

– Silkeborg er et sted, jeg har hørt mange gode ting om. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og jeg synes, at de spiller noget rigtig godt og flot fodbold, som passer til mig. Det var ikke en svær beslutning at vælge Silkeborg, og det er noget, som jeg glæder mig meget til, siger den 19-årige fynbo, der har fået sin fodboldopdragelse i den fynske storklub og dermed står overfor en helt ny udfordring i karrieren.

– Det er selvfølgelig noget, som man skal vænne sig til. Nu har jeg været der (i OB – red.) i rigtig mange år, men jeg glæder mig bare til at komme herop og møde mine nye holdkammerater, og så spille en masse kampe, og forhåbentlig vinde en masse sejre, siger Anders Klynge.

Da Anders Klynge har været involveret i OB’s kampe til det sidst i 3F Superligaen, har han endnu ikke haft tid til at holde ferie. Derfor indleder han først sin SIF-karriere på næste mandag. Den øvrige del af truppen har første træningsdag i dag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen