4. september 2023

SIF henter Jens Martin Gammelby til vinter

En fanfavorit vender hjem til Søhøjlandet, når Jens Martin Gammelby 1. januar 2024 igen trækker i SIF-trøjen.

Silkeborg IF henter et velkendt ansigt hjem til klubben til 1. januar.

Her vender Jens Martin Gammelby tilbage til SIF, som har købt den offensive back fri i norske Ham Kam, der spiller i den bedste række, Eliteserien.

– Vi er glade for at hente Jens Martin hjem, og vi ved præcis, hvilke kvaliteter vi kan se frem til at få glæde af igen. Jens Martin er en meget alsidig spiller, som folk i Silkeborg måske bedst husker som en gennembrudsfarlig højre back. Men han kan også dække andre positioner, siger sportschef Jesper Stüker og fortsætter.

– Det er klart, at vi er glade for at hente en dygtig spiller hjem, som har været med gennem hele SIF’s talentudviklingssystem med 7.-9. klasse i eliteklassen på Sølystskolen, 10. klasse på Silkeborg Efterskole og derefter tre år på College 360, lyder det fra Jesper Stüker.

Jens Martin Gammelby er i forvejen noteret for 144 førsteholdskampe i SIF-trøjen, og nyerhvervelsen glæder til, at det fra nytår bliver til endnu flere.

– Det bliver fantastisk at vende tilbage. Det er i Silkeborg IF, jeg har fået min fodboldopdragelse, og det har altid ligget i kortene, at jeg skulle tilbage på et tidspunkt. Nu er timingen den rette for både SIF og mig, og det er jeg meget glad for, siger Jens Martin Gammelby og sætter ord på, hvad det er for en spiller, der vender retur til Søhøjlandet, som han rejste fra i sommeren 2018.

– Det er en langt mere erfaren spiller, der forhåbentlig kan give en masse til omklædningsrummet og klubben. Jeg vil da gerne brænde igennem personligt, som sidst jeg var i SIF, men den store forskel er nok, at jeg har mere at give af til de yngre spillere i truppen.

– Jeg glæder mig til at blive en del af SIF, der har rykket sig meget i den tid, jeg har været væk. Det bliver fedt at komme hjem på JYSK park.

Jens Martin Gammelby kom til Silkeborg IF som U14-spiller fra Herning Fremad og har spillet på de bedste ungdomsophold – U14, U15, U17 og U19 – inden han blev indlemmet i førsteholdstruppen.

Jens Martin Gammelby fik sit gennembrud på SIF’s bedste hold i sæsonen 2013/14 og udviklede sig siden til en nøglespiller for klubben, inden han i 2018 blev solgt til Brøndby IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen