4. september 2023

Kusk: “Vidste det ville blive svært”

Kasper Kusk blev i søndagens hjemmekamp mod Hvidovre IF skiftet ind efter 62 minutters spil og fandt Alexander Lind med en fornem assist til det kampafgørende 1-0 mål. 

– Det var ikke vores bedste kamp. Vi havde egentligt tingene fint under kontrol, for Hvidovre kom ikke frem til det store, men jeg synes heller ikke, at vores spil var ret godt i dag. Vores tempo blev for langsomt, og vi manglede at finde de afgørende muligheder. Men i sidste ende er det bare dejligt, at vi vandt kampen, selvom vi ikke spillede op til vores bedste.

– Vi vidste inden kampen, at det ville blive for svært, for der er ingenting, der kommer af sig selv. Kampen i dag var anderledes i forhold til kampene mod FCK og FC Nordsjælland, for vi skulle i dag i højere grad skabe kampen, og det formåede vi ikke for alvor. Den del af spillet skal vi blive bedre til, lød det indledningsvis fra Kasper Kusk, der kom ind efter 62 minutters spil og leverede en fornem assist til Alexander Linds 1-0 mål.

– Jeg skulle bringe noget fart ind i vores angrebsspil og forsøge at skabe nogle farlige situationer, så vi kunne få det føringsmål, vi havde brug for. Det var en kamp, der passede mig godt i dag, da vi havde bolden meget på deres banehalvdel. Vi manglede lige det sidste i flere omgange, så det var dejligt, at jeg kunne være med til at hjælpe holdet, konstaterede en smilende Kasper Kusk, inden han slutteligt delte roser ud til Alexander Lind, der altså nu har scoret fem mål i denne sæson.

– Det er helt vildt fedt og utrolig flot. Det er svært at sige noget negativt om ham for tiden. Han leverer vigtige mål for os, og det er vi kun glade for, lød det afslutningsvis fra Kasper Kusk.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen