25. juni 2018

SIF henter back i Brøndby

SIF henter back i Brøndby

23-årige Svenn Crone skifter fra Brøndby til Silkeborg IF på en tre-årig kontrakt.

SIF har forstærket sig i defensiven. 23-årige Svenn Crone er købt fri af sin kontrakt i Brøndby og skifter til klubben i Søhøjlandet på en tre-årig kontrakt. Crone er klar for SIF med omgående virkning.

– Det glæder jeg mig til. Der er selvfølgelig mange overvejelser, når man skifter klub, men jeg har haft gode samtaler med Peter Sørensen og fået et rigtig godt indtryk af klubben. Jeg ser frem til at blive en del af det projekt, der skal få SIF op i Superligaen med det samme, siger Svenn Crone om baggrunden for sin beslutning om at skifte gult ud med rødt.

31 u-landskampe
Svenn Crone er et produkt af Brøndbys talentudvikling. Han fik sin debut for Brøndby som 19-årig og har været inde omkring alle DBU’s ungdomslandshold fra U16 til U20. Han er noteret for 31 landskampe i alt. Han har siden 2014, hvor han blev rykket op i Brøndbys førsteholdstrup, spillet 62 kampe og scoret et mål for klubben fra Vestegnen.

Svenn Crone er forsvarsspiller med favoritposition på højre back-positionen. Han betegnes som en fysisk stærk og løbevillig back, der kan spille begge veje. De fleste af hans kampe for Brøndby har han dog spillet som venstre back.

– Min klare favoritposition er på højre back, men i og med at jeg har spillet mange kampe som venstre back i Brøndby, er det naturligvis også en position, jeg kan dække, hvis der er brug for det, siger Svenn Crone, der ser frem til spilletid i Silkeborg.

Et godt match
– Det har været et af de vigtigste parametre i forhold til valg af fremtidig klub. Jeg har brug for spilletid som højre back, og det er der udsigt til, at jeg kan få i SIF. Det har været vigtigt at finde en klub, hvor jeg får tillid og tryghed, og hvor klubben tror på mig. Jeg er overbevist om, at SIF er et rigtig godt match for mig, siger Svenn Crone, der ikke er skræmt over at hverdagen i den kommende sæson hedder 1. division.

– Det har jeg egentlig ikke tænkt så meget over. Det er andre parametre, der har været vigtige, siger den nybagte SIF-spiller.

Crone bliver iøjnefaldende
I SIF er Peter Sørensen glad for at have tilknyttet Svenn Crone.

– Svenn er en relativt ung spiller, der har spillet på u-landsholdene i hele sin ungdomstid. Han var så fremtrædende i Brøndby, at klubben valgte at trække ham op i seniortruppen, og nu har han spillet over 60 kampe for dem, så jeg er meget tilfreds med og glad for, at han på trods af andre tilbud har valgt os, siger Peter Sørensen.

SIF-manageren ser Svenn Crone som højre back på fremtidens SIF-hold.

– Det er mit håb og min forventning, at Svenn vil sætte sit præg på vores hold og blive en iøjnefaldende spiller i adskillige år frem, siger Peter Sørensen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen