18. marts 2020

SIF har sendt spillerne hjem

SIF har sendt spillerne hjem

Der bliver ingen træning på JYSK park i den kommende tid. Heller ikke for SIF’s førsteholdstrup, der er blevet sendt hjem til selv-træning.

Et billede fra SIF-træningen på JYSK park forleden. Den situation kan ikke opleves i den kommende tid. SIF-truppen er sendt hjem til selvtræning på grund af faren for corona-smitte. Foto: Ulla Myrhøj.

Der bliver ingen fælles-træning for SIF’s førsteholdstrup på JYSK park i den kommende tid. Torsdag aften besluttede SIF’s sportslige ledelse at aflyse dagens planlagte træning og bede spillerne om at blive hjemme og selvtræne indtil videre.

Det sker på baggrund af en anbefaling fra Divisionsforeningen til samtlige klubber i 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division. Divisionsforeningen opfordrer klubberne til at lukke træningsanlæggene og lade spillerne træne for sig selv derhjemme. Det sker på baggrund af faren for at blive smittet med Covid-19, corona-virus. Den anbefaling har SIF fulgt, og spillerne bliver nu udstyret med personlige træningsprogrammer, så de kan holde sig i form.

Indtil videre er al fodbold indstillet i de næste to uger.

– Vi har sendt spillerne hjem til selvtræning, og så følger vi ellers udviklingen. Andet kan vi ikke gøre, siger SIF’s cheftræner Kent Nielsen.

Læs også:
SIF lukker JYSK park.
SIF’s kampe mod FCN og SønderjyskE er udsat
EM-turnering på JYSK park er udsat

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen