2. september 2021

SIF har et godt tag på Skive

Hancock Arena lægger torsdag aften græs til 2. runde-pokalkampen mellem Skive IK og Silkeborg IF

Hancock Arena lægger torsdag aften græs til 2. runde-pokalkampen mellem Skive IK og Silkeborg IF. Skibonitterne har ikke besejret Søhøjlandets drenge i de seneste 10 kampe.

Skive rykkede i foråret ud af Nordicbet Ligaen og til en ny tilværelse i 2. division, mens SIF omvendt tog en oprykningsbillet. Første indbyrdes møde i sæsonen resulterede i en 2-0 sejr til SIF på mål af Emil Holten og Sebastian Jørgensen, mens returkampen i Skive medførte en 4-0 sejr til gæsterne efter scoringer fra Emil Holten, Nicolai Vallys og to gange Wessam Abou Ali.

De to hold mødtes også i pokalturneringen i oktober 2016, hvor det længe lugtede af en overraskelse efter en Skive-scoring efter 65 minutters spil. Et rødt kort til Davit Skhirtladze i det 89. minut gjorde ikke tingene nemmere, men alligevel lykkedes det et minut senere Andreas Albers at skovle udligningen i nettet – og dermed sikre forlænget spilletid, hvor SIF med scoringer af Nicolaj Agger og Emil Lyng sikrede sig avancement.

Godt et halvt år tidligere noterede Skive IK sig for det eneste point i de seneste ti kampe mod Silkeborg IF, da en vis Mikael Uhre udnyttede et straffespark efter, at hans nuværende holdkammerat i Brøndby, Jens Martin Gammelby, fik rødt kort for en forseelse i feltet. Mikkel Vendelbo udlignede dog for SIF i slutfasen.

De ti seneste opgør mellem klubberne – herunder to træningskampe og altså føromtalte pokalkamp – har samlet resulteret i otte SIF-sejre, en enkelt uafgjort og nul sejre til Skive IK med en total målscore på 28-8 i SIFs favør.

Pokalkampen torsdag aften spilles på Hancock Arena i Skive med kampstart klokken 19.15. Kampen kan ses på TV3Sport, men fodbold ses jo altså bedst live på stadion…

Medrejsende SIF-fans anbefales at parkere på Engvej og Havnevej – udefans placeres til kampen på langsiden modsat tribune/lounge. Prisen for entré er 70 kr. for en alm. billet, og Skive IK opfordrer til at købe billet på forhånd på https://boldbillet.dk/show/event/skive-ik-vs-silkeborg-2-sep-2021