2. september 2021

SIF har et godt tag på Skive

Hancock Arena lægger torsdag aften græs til 2. runde-pokalkampen mellem Skive IK og Silkeborg IF

Hancock Arena lægger torsdag aften græs til 2. runde-pokalkampen mellem Skive IK og Silkeborg IF. Skibonitterne har ikke besejret Søhøjlandets drenge i de seneste 10 kampe.

Skive rykkede i foråret ud af Nordicbet Ligaen og til en ny tilværelse i 2. division, mens SIF omvendt tog en oprykningsbillet. Første indbyrdes møde i sæsonen resulterede i en 2-0 sejr til SIF på mål af Emil Holten og Sebastian Jørgensen, mens returkampen i Skive medførte en 4-0 sejr til gæsterne efter scoringer fra Emil Holten, Nicolai Vallys og to gange Wessam Abou Ali.

De to hold mødtes også i pokalturneringen i oktober 2016, hvor det længe lugtede af en overraskelse efter en Skive-scoring efter 65 minutters spil. Et rødt kort til Davit Skhirtladze i det 89. minut gjorde ikke tingene nemmere, men alligevel lykkedes det et minut senere Andreas Albers at skovle udligningen i nettet – og dermed sikre forlænget spilletid, hvor SIF med scoringer af Nicolaj Agger og Emil Lyng sikrede sig avancement.

Godt et halvt år tidligere noterede Skive IK sig for det eneste point i de seneste ti kampe mod Silkeborg IF, da en vis Mikael Uhre udnyttede et straffespark efter, at hans nuværende holdkammerat i Brøndby, Jens Martin Gammelby, fik rødt kort for en forseelse i feltet. Mikkel Vendelbo udlignede dog for SIF i slutfasen.

De ti seneste opgør mellem klubberne – herunder to træningskampe og altså føromtalte pokalkamp – har samlet resulteret i otte SIF-sejre, en enkelt uafgjort og nul sejre til Skive IK med en total målscore på 28-8 i SIFs favør.

Pokalkampen torsdag aften spilles på Hancock Arena i Skive med kampstart klokken 19.15. Kampen kan ses på TV3Sport, men fodbold ses jo altså bedst live på stadion…

Medrejsende SIF-fans anbefales at parkere på Engvej og Havnevej – udefans placeres til kampen på langsiden modsat tribune/lounge. Prisen for entré er 70 kr. for en alm. billet, og Skive IK opfordrer til at købe billet på forhånd på https://boldbillet.dk/show/event/skive-ik-vs-silkeborg-2-sep-2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu