26. marts 2021

SIF fortsætter sejrskursen

Det blev til en meget sikker sejr på 4-1 til SIF, da AaB fredag middag tog imod til testkamp i landskamp-pausen. 

Sejrsstimen fortsætter for SIF. Fredag middag mødte Kent Nielsens mandskab superligaklubben AaB på nordjydernes træningsanlæg, og det blev til både en sikker sejr og en overbevisende indsats mod et AaB-hold, der så ud til at være mærket af den missede plads i mesterskabs-slutspillet for en uge siden. SIF afgjorde reelt kampen i den første halve time, hvor Anders Klynge, Wessam Abou Ali og Nicolai Vallys scorede inden Magnus Mattsson i 2. halvleg gjorde det til 4-0 til SIF. I de sidste minutter fik Martin Samuelsen fra AaB pyntet til slutresultatet 1-4.

SIF, der var uden de tre U21-aktuelle Rasmus Carstensen, Patrik Gunnarsson og Stefán Teitur Thórdarson, kom godt fra start, og allerede i det 4. minut blev det 1-0 til gæsterne på et mål af Anders Klynge.

SIF til 1-0 tidligt i kampen
Joel Felix lagde en fin diagonal-bold ud til Nicklas Røjkjær, der var rykket frem fra backpositionen i højre side. Røjkjær spillede bolden fladt ind i banen til Anders Klynge, der rykkede fri i feltet og sparkede på mål fra spids vinkel. Tilsyneladende snød bolden AaB-målmand Andreas Hansen på sin vej mod mål. I hvert fald fejlbedømte han den, så den lagde sig til rette i nettet.

AaB havde bolden mest i de følgende minutter, mens SIF spillede mere direkte og fik afsluttet tingene. Efter et godt forsøg af Nicolai Vallys lige forbi efter et kvarter, blev det i sekvensen efter 2-0 til SIF, da Wessam Abou Ali opfangede en tvær-bold i AaB-opbygningen. Han tog den godt med sig, gik direkte mod mål og udplacerede sikkert Andreas Hansen i det nordjyske mål.

Endnu en AaB-fejl og 0-3
AaB havde et par optræk til chancer i den næste fase – et hovedstød af Mathias Ross og et indlæg af Kakeeto, som gik på tværs af SIF-målet, men det var fortsat SIF der viste sig mest effektive.

Endnu en fejl i AaB-forsvaret blev udnyttet til 3-0 føring til SIF efter godt en halv time. Daniel Granli sendte bolden hen i fødderne på Nicolai Vallys, så SIF’eren fik frit skud, og det sagde tak for ved at sparke bolden sikkert i nettet. AaB var på hælene, og på sidelinjen begyndte spillere som Kasper Kusk og Rasmus Thelander at varme op.

SIF dominerede efter pausen
SIF skiftede Nicklas Helenius og Sebastian Jørgensen ind fra 2. halvlegs start, mens AaB skiftede tre. Det kom SIF’erne bedst ud af, for de dominerede i store dele af 2. halvleg. I det 65. minut blev det 4-0 til SIF efter et mønsterangreb med korte afleveringer op gennem banen afsluttende med en dyb stikning fra Helenius til Magnus Mattsson, der stille og roligt lagde bolden ind i det lange hjørne.

Hjemmeholdet fik en kort opblussen mod slutningen af kampen, og Martin Samuelsen fik pyntet på resultatet med et fint mål, hvor han vendte rundt i feltet og udplacerede Stan van Bladeren i SIF-målet. Det kunne dog ikke for alvor skabe spænding om resultatet.

Kampen i tal:
Træningskamp, 26. marts kl. 12.00 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 1-4 (0-3)
Mål: 0-1 Anders Klynge (4.), 0-2 Wessam Abou Ali (16.), 0-3 Nicolai Vallys (33.), 0-4 Magnus Mattsson (65.), 1-4 Martin Samuelsen (86.)
Advarsler: Mark Brink, SIF.
Silkeborg IF (4-3-2-1): Stan van Bladeren – Nicklas Røjkjær (71.: Anders Sønderby), Tobias Salquist, Joel Felix, Gustav Dahl (46.: Sebastian Jørgensen) – Anders Klynge, Mark Brink (63.: Pelle Mattsson), Mads Kaalund – Nicolai Vallys, Magnus Mattsson (71.: Alexander Lind)- Wessam Abou Ali (46.: Nicklas Helenius.)
Cheftræner: Kent Nielsen
AaB(4-2-3-1): Andreas Hansen – Oliver Klitten, Daniel Granli, Mathias Ross (46.: Rasmus Thelander), Jakob Ahlmann – Magnus Christensen (71.: Pedro Ferreira), Robert Kakeeto – Oscar Hiljemark (46.: Kasper Kusk), Timothé Nkada (71.: Tom van Wert), Tim Prica – Marcus Hannesbo (46.: Martin Samuelsen).
Cheftræner: Martí Cifuentes

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen